Polònia - 18/06/2020

Polònia - 18/06/2020

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia" comença la fase de desescalada amb Fernando Simón (Queco Novell) a ritme de "September", dels Earth, Wind & Fire, per saber què ens espera després de les vacances.

Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), Cayetana (Mireia Portes) i Abascal (Noé Blancafort) es convertiran en "Los vigilantes de la patria", els socorristes que aquest estiu vetllaran per la unitat d'Espanya.

Es descobrirà com s'ha gestat el veredicte del Tribunal Constitucional, que finalment no deixarà sortir de la presó els presos polítics.

A Jorge Fernández Díaz (Cesc Casanovas) se li apareixerà el diable, després d'acusar-lo de voler destruir Espanya. I Quim Torra (Ivan Labanda) rebrà el premi de l'estat per haver estat víctima de l'insult número 1.000.

Pablo Casado (David Marcé) defensarà Cristòfor Colom de la gent que diu que s'hauria d'enderrocar per ser un símbol de l'esclavitud.

També es valorarà la situació actual i com ha afectat la societat catalana amb el musical "Tot anirà pse", la versió realista del "Tot anirà bé", de Joan Dausà.

Després que les illes Balears hagin obert fronteres al turisme internacional, en Miquel (Marc Rodríguez) es disfressarà d'alemany per intentar marxar de vacances a Formentera.

I és que aquest estiu serà diferent en molts aspectes. El programa descobrirà com es podrà fer per poder lligar prenent totes les mesures de seguretat.

Finalment, es podrà veure el cas de molts mestres de Catalunya que han decidit reinventar-se i canviar la docència per feines més segures i estables.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3