Polònia - 18/05/2023

Contingut per majors de 7 anys

Celebrem que el Barça ha guanyat la Lliga a ritme de "Viva la liga", revivint la rua amb els seus principals protagonistes, Xavi Hernández (Xavi Espinosa), Jan Laporta (Queco Novell), Ter Stegen (Albert Mèlich), Alèxia Putellas (Núria Deulofeu) i Sandra Paños (Claudia Font).
Davant aquesta celebració, l'expresident de l'Espanyol, Joan Collet (Cesc Casanovas), s'estrenarà al programa per queixar-se que fer això a TV3 és una provocació com la que es va viure diumenge passat a Cornellà.
Després del mal resultat que va tenir Blanca Paloma al festival d'Eurovisió, Bertín Osborne (Pep Plaza) ens presenta la seva proposta per a la pròxima edició: Bacon Pecho Palomo i la seva cançó "Ea o no ea".
Els preus de l'habitatge estan pels núvols i els pisos que ofereixen els portals immobiliaris són depriments. Així ho podreu veure a "Realista", l'anunci que ens mostra quin tipus de pis podem comprar avui en dia.
I pel que fa a la campanya electoral¿ Confusió a les municipals perquè els membres de les llistes de Ciutadans i Valents tenen problemes per distingir-se entre ells mateixos. I en Titó del SX3 (David Marcé) ens portarà d'excursió a l'Ajuntament de Barcelona per conèixer l'alcaldessa, Ada Colau (Agnès Busquets).
La setmana passada, un grup d'extrema dreta es disposava a expulsar uns okupes d'una casa de la Bonanova. Per sort, Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) va fer tot el possible per impedir que esclatés la violència.
Pedro Sánchez (Pep Plaza) s'enfronta al cambrer del croissant (Marc Rodríguez), que li farà pagar tots els retards de Rodalies.
El mateix Sánchez, amb Miquel Iceta (Jordi Soriano), buscarà la manera de complir la seva promesa electoral d'oferir cinema per a jubilats a 2 euros sense que això suposi un daltabaix en els pressupostos de l'Estat.
l després de descobrir com serien els campaments infantils d'ERC, PSC i Ciutadans, arriba el torn de descobrir quina és la proposta de Laura Borràs

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3