Polònia - 18/03/2021

Polònia - 18/03/2021

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia" viurà que ja fa un any que la Covid va arribar a les nostres vides i ho farà amb la cançó "Seasons of love" del musical "Rent".

Després que Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) anunciés que deixa el govern, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) ho celebraran a ritme de "Dancing in the street", de Mick Jagger i David Bowie.

Mentrestant, Iglesias (Marc Rodríguez) intentarà salvar Madrid convertint-se en SuperPablo, a la vegada que suplica a Íñigo Errejón (Xavi Espinosa) una coalició que ja li ha estat negada.

A més, es descobrirà una nova reserva natural: la reserva de Ciutadans. Es tracta d'un espai creat perquè els últims militants de Ciutadans que queden no s'extingeixin.

Qui mirarà d'aprofitar la crisi de Ciutadans és Pablo Casado (David Marcé). El líder del PP protagonitzarà l'anunci "Compramos tu voto.es" per intentar captar els vots del partit cap al Partit Popular.

També se sabrà com serà la ronda de consultes que Laura Borràs (Agnès Busquets) ha d'iniciar amb tots els partits polítics de cara a la nova investidura que tindrà lloc la setmana que ve.

Aquest cap de setmana serà el primer en què es podrà sortir de la comarca, però les previsions del temps no semblen gaire favorables. Malgrat tot, en Miquel es prepara per a la seva primera excursió fora de Barcelona i ha decidit fer-ne una de senzilleta: pujar a la Pica d'Estats. Ell ja té el kit necessari per sobreviure, que ho aconsegueixi ja serà una altra cosa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3