Polònia - 17/11/2022

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia", es descobrirà com ha reaccionat cada partit a la reforma del delicte de sedició. Esquerra Republicana no s'acaba de creure que Pedro Sánchez hagi accedit a les seves peticions i no gosen obrir el document per si és una trampa.
Però, què diu realment la derogació del delicte de sedició? Aragonès (Jordi Soriano), Borràs (Agnès Busquets), Asens (David Marcé), Ayuso (Lara Díez) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) visiten l'oculista per saber com veu cadascú aquesta derogació.

A qui no li ha semblat gens bé aquest canvi és al president aragonès, Javier Lambán (Xavi Serrano), que visitarà La Moncloa per demanar explicacions. Només hi ha un problema: Pedro Sánchez (Pep Plaza) vol evitar com sigui que es trobi amb Pere Aragonès (Jordi Soriano). Ho aconseguirà?

I arriba la paròdia del "Vocaliza" a ritme de "socialista", protagonitzada per Núñez Feijóo (Queco Novell) i acompanyat de la justícia espanyola. Protestaran perquè la derogació del delicte de sedició els deixa com una patata a Europa.

Arran de les protestes multitudinàries contra Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i la seva gestió de la sanitat pública, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha sortit a defensar-se, mantenint que no hi ha mancances en sanitat. I ha anunciat una altra proposta: derivar els malalts al bar.

També hi haurà un moment per a la celebració. Concretament els 40 anys del president Aragonès (Jordi Soriano). Què tal porta la crisi dels 40?

Laura Borràs (Agnès Busquets) presentarà la seva nova estratègia: "Encongir la base". La presidenta de Junts està convençuda que, com menys independentistes fake hi hagi, més a prop seran de la independència.

Finalment, el ministre d'Esports, Miquel Iceta (Jordi Soriano), acompanyarà Luis Enrique (Xavi Espinosa) a Qatar per tal de comprovar si les llibertats del país arriben als mínims democràtics.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3