Polònia - 17/03/2022

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia", ha tingut accés a les primeres imatges de la sèrie documental sobre Pedro Sánchez (Pep Plaza) i s'ha pogut colar al rodatge per descobrir què ens espera als espectadors.

Els mestres de Catalunya boicotejaran la gravació del "Polònia" per reivindicar la vaga que va començar dimarts i aprofitaran per fer saber al conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray (Albert Mèlich), totes les seves reivindicacions.

Després d'uns dies fora de casa, en Miquel i la Montserrat descobriran que s'havien deixat un llum encès i que l'han tingut així durant tota una setmana. Tota una tragèdia. I per què està tan car, el preu de la llum? Ho explicarem en dos minuts. Com més ràpid millor, perquè la gravació del gag no arruïni tot el pressupost del programa.

Però no tot seran desgràcies¿ El Barça femení ha guanyat la Lliga i Joan Laporta (Queco Novell) ho voldrà celebrar amb elles, tot i haver-les ignorat tota la vida.

I amb l'eufòria, Miki Núñez, el de veritat, vindrà a visitar el programa i a agrair que el musical de la setmana sigui amb una de les seves cançons. "La venda ya cayó", protagonitzada per Feijóo (Queco Novell), Fernández Mañueco (Toni Albà), Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Franco (Manel Lucas) després del pacte de govern entre el PP i Vox a Castella i Lleó.

Mentrestant, el govern català visitarà una agència matrimonial per mirar de salvar la seva enèsima crisi, després de les declaracions de Rufián insinuant que els enviats de Puigdemont es van reunir amb espies russos.

També es descobrirà com ha estat la conferència nacional d'Esquerra. Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) ens presentaran el full de ruta del partit.

Finalment, per ajudar Ucraïna i reduir el consum energètic, Ana Botín (Judit Martín) aconsellarà com fer-ho a la seva secció "Economia domèstica amb Ana Patricia Botín".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3