Polònia - 17/02/2022

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia" està de celebració. Com cada 16 de febrer se celebra l'aniversari del programa, aquest any en fem 16. Entra de ple a l'adolescència i això comporta un plus de rebel·lia i de ganes de queixar-se per tot. Per això, ha arribat el moment de parodiar la cançó de Guille Milkyway "Podría ser peor", interpretada per Pablo Casado (David Marcé) i Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), que continua reclamant la seva quota de poder al PP de Madrid.

16 anys i aquesta temporada, la 17a, el "Polònia" continua amb les bones dades d'audiència. El programa del dia 10 de febrer va tenir una quota del 24% i 544.000 espectadors, la millor quota d'aquesta temporada i des del 8 de març del 2021.

Després de les eleccions a Castella i Lleó, el PP ha quedat en mans de Vox. El problema és que els populars han jugat a alimentar una extrema dreta que ara se'ls pot menjar. Casado (David Marcé) presenta la seva versió de "Jurassic Park: Fachássic Park". El problema és que l'extrema dreta sempre s'obre camí i es torna incontrolable.

Laura Borràs (Agnès Busquets) intenta salvar la vida a l'unicorn de la independència, que es troba en estat crític després de la no desobediència de la presidenta del Parlament en el cas Juvillà. I això no és tot, després d'assistir al tall de la Meridiana, Borràs també prova de tallar alguns dels esquetxos del programa. Qui diu que no desobeeix?

La Generalitat crea una nova delegació exterior a Andorra. Per això, Salvador Illa (Queco Novell) també proposa obrir la delegació andorrana del govern alternatiu del PSC.

Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) i Carmen Cabezas (Judit Martín) presenten els "Quarantena principals", el programa que repassa l'actualitat musical més pandèmica.
I davant la gran quantitat de denúncies que s'estan posant últimament, els jutges espanyols han creat Denunciaroo, una aplicació per querellar-se a distància, sense moure's de casa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3