Polònia - 16/09/2021

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia" engega la 17a temporada i l'equip del programa ja la comencen nerviosos davant la primera gran crisi al nou govern. És per això que la temporada arrencarà amb el musical "Ja hi han tornat", basat en el musical "May we start", de la pel·lícula "Annette".

Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Puigneró (David Marcé) miraran de llimar les seves diferències, mentre Pedro Sánchez (Pep Plaza) s'ho passa bomba gràcies a aquest "diàleg" entre els membres del govern.

Pere Aragonès (Jordi Soriano) té un pla infal·lible perquè la pròxima taula de diàleg sigui un èxit. Se'n sabran tots els detalls gràcies al tràiler "La taula de paper", basat en l'exitosa sèrie "La casa de papel".

A més, sembla que serà la temporada més cara de la història i el programa haurà de duplicar els pressupostos per culpa de les elèctriques. Felipe González (Pep Plaza) i José María Aznar (David Marcé) visiten el plató entusiasmats, gràcies al preu de l'electricitat, i per primera vegada animaran els catalans a veure el programa a tot drap.

Miquel Iceta (Jordi Soriano) comença la temporada amb el seu nou càrrec com a ministre d'Esports i ensenyarà totes les peculiaritats de les disciplines esportives per tal de fomentar l'esport entre la població. Primera classe magistral: el pàdel.

Primer dia a l'oficina també per al treballador del sector serveis més temut pels parlamentaris, el cambrer del croissant. Qui serà la seva primera víctima?

Mentrestant, la seu de Ciutadans de Barcelona tanca la paradeta. Es descobrirà com ho estan vivint Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Anna Grau (Agnès Busquets), diputada al Parlament pel partit, que s'estrenarà per primer cop al programa.

Després de la manifestació de dissabte, el procés suma un personatge nou al seu imaginari. Es tracta de Joan Botifler, un independentista que també saluda els presos polítics.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3