Polònia - 14/03/2019

Polònia - 14/03/2019

Contingut per majors de 7 anys

Els moviments de Carles Puigdemont (Queco Novell) per elaborar les llistes de JuntsxCat han deixat fora un ampli sector del PDeCAT. Alguns rebran la visita d'un sicari que els informarà que el president no compta amb ells.

Marta Pascal (Judit Martín), una de les afectades, no es donarà per vençuda i farà tot el possible per entrar a les llistes. Per aconseguir-ho, demostrarà a Puigdemont que, si el que vol són presos, ella també pot ser molt dolenta.

I a la presó d'Estremera, Oriol Junqueras (Ivan Labanda) i Jordi Sánchez (Cesc Casanovas) coneixeran un reclús català i iniciaran la campanya per aconseguir el seu vot.

Mentrestant, JuntsxCat i Esquerra s'acusen mútuament de basar la seva campanya en els presos. Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Eduard Pujol (Jordi Soriano) s'encararan amb Gabriel Rufián (Ivan Labanda) en un sopar accidentat.

També ha iniciat la seva campanya Pedro Sánchez (Pep Plaza). El president espanyol presentarà el seu particular "red friday", carregat d'ofertes d'última hora en lleis socials.

Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevistarà Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que explicarà les precaucions que cal tenir de cara a la manifestació independentista de dissabte a Madrid.

El cambrer més temut de la restauració torna després de mesos d'absència. El jutge Marchena (Queco Novell) demana un croissant de xocolata per esmorzar al bar del Suprem. El que passarà a continuació sorprendrà.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3