Polònia - 11/06/2020

Polònia - 11/06/2020

Contingut per majors de 7 anys

El rei emèrit Joan Carles (Toni Albà) s'estrenarà a Tik Tok amb l'etiqueta Juancar, on repassarà totes les raons per les quals creu que la investigació de la Fiscalia quedarà en no res.

Fernando Simón (Queco Novell) detallarà les mesures que cal que tinguin en compte els locals d'oci nocturn que ja estan en la fase 3.

Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) protagonitzaran el musical "Everybody's changing", de Keane, per fer un repàs dels canvis constants en la seva relació de govern.

Aprofitant que molta gent torna a anar les llibreries, Quim Monzó (Pep Plaza) recomanarà obres de ficció que el tenen fascinat, com l'informe del 8M que ha fet la Guàrdia Civil.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) tastarà la seva pròpia medicina. Una doctora el visitarà i li receptarà els mateixos remeis que ell aplica per millorar la sanitat.

Després de tantes setmanes de confinament, en Miquel i la Montserrat ja poden sortir a fer el vermut a la terrassa d'un bar, però en Miquel prefereix quedar-se a casa.

Ara que CDC està en liquidació, Artur Mas (David Marcé) rebrà un paquet amb tots els objectes que quedaven de la seva etapa a Convergència, i rememorarà temps passats.

Finalment, el presentador Gaspar Hernàndez (Jordi Soriano), de "L'ofici de viure", ensenyarà a viure en positiu el postconfinament. I es repassarà, a l'agenda cultural, totes les activitats que es poden fer durant aquest cap de setmana.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3