Polònia - 10/02/2022

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia" ho descobreix tot sobre l'error en la votació d'Alberto Casero (Cesc Casanovas), el diputat del Partit Popular que va permetre tirar endavant la reforma laboral.

Casado (David Marcé) i Almeida (Albert Mèlich) truquen al senyor Consti, l'home que sempre soluciona els problemes del PP per mirar d'arreglar la cagada. I Mariano Rajoy (Queco Novell) protagonitza el musical "Te agradezco tu error" del cantautor argentí Coti, per agrair a Casero (Cesc Casanovas) que hi hagi algú que la cagui més que ell.

L'oci nocturn torna a obrir les portes, però el que semblava que seria una festa acabarà en tragèdia per a en Miquel (Marc Rodríguez). Carles Porta (Fermí Fernández) intenta posar llum a la foscor de la seva desaparició després que pronunciés la frase "Hoy se sale", com si tingués 18 anys.

Qui també ve fins a "Polònia" per celebrar l'obertura dels locals nocturns és Boris Johnson (Jordi Soriano). I arriba disposat, com sempre, a donar-ho tot.

Després de la polèmica sobre l'estratègia de Laura Borràs en el cas Juvillà, l'estirada presentadora Cuca Bonavista (Judit Martín) torna per presentar "Mestres de la postura", el concurs més trendy, amb Laura Borràs (Agnès Busquets) i Roger Torrent (David Marcé) com a concursants.

Pedro Sánchez (Pep Plaza), Yolanda Díaz (Alba Florejachs), Gabriel Rufián (Noé Blancafort) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuneixen per discutir-se sobre els suports inexistents entre partits després de la reforma laboral.

Tomàs Molina (David Olivares) expliquen l'episodi de sequera que es deixa notar a tot el territori català.

Finalment, l'expert en esports Miquel Iceta (Jordi Soriano) es calça les botes d'esquí per mostrar el seu estil com a esquiador i donar suport a la candidatura dels Jocs Olímpics Barcelona-Pirineus.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3