Polònia - 09/03/2023

Contingut per majors de 7 anys

El "Polònia" serà més curt a causa de la vaga del 8M. Servirà per documentar la importància de les dones en la creació del programa i es podrà veure com seria un dia de gravació sense elles.

Mentrestant, aprofitant que és la setmana del 8M, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà maquillar les seves polítiques per semblar més feminista i tapar així la polèmica per la reforma de la llei del "només sí és sí" que l'ha enfrontat amb Podem.

Recentment, l'Hospital Clínic ha estat víctima d'un atac informàtic que l'ha obligat a suspendre consultes, operacions i extraccions. Però això està a punt d'acabar gràcies a un home que farà "Control Z" a la delinqüència: Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas), l'antivirus de la justícia.

I seguint amb les polèmiques a l'hospital, Lildami (Xavi Espinosa) respondrà la infermera que no es vol treure el C1 de català a ritme de "Els hi sua", per reflectir la situació que es viu a Catalunya amb l'idioma.

Núñez Feijóó (Queco Novell), acostumat que les trames de corrupció siguin sempre del seu partit, no sap com respondre sobre el cas Mediador, que afecta el PSOE.

Aznar (David Marcé) li donarà uns consells sobre com derrotar un socialista corrupte.
Finalment, se li donarà la volta a l'anunci d'Igualtat de la Generalitat per denunciar els micromasclismes amb què es conviu cada dia.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3