Polònia - 09/02/2023

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia" ha aparegut un globus misteriós al plató i abans de començar el programa Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) monitoritzarà els seus moviments per si és un globus espia.

Després que la cantant Vicco hagi arrasat al Benidorm Fest amb el seu hit "Nochentera", Xavi Hernández (Xavi Soriano) i Joan Laporta (Queco Novell) protagonitzaran "Vuit punts enrere!".

Amb l'arribada del fred, un dels temes que preocupen més la població és la pujada descontrolada dels preus de l'energia. Veient aquesta inflació, moltes famílies han decidit passar-se a la tarifa regulada pel govern. Però no és una tasca fàcil. Es descobrirà a "Sense ficció: L'escape room energètic".

Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) donaran la benvinguda al cel a l'escriptor Josep Maria Espinàs (Xavi Serrano).

Mentrestant, Marc Giró (David Marcé), Lildami (Xavi Espinosa) i Samantha Hudson (Jaume Clapés) intentaran rejovenir Ernest Maragall (Queco Novell) per captar el vot més jove i garantir l'èxit de les municipals.

Eulàlia Reguant (Judit Martín) amenaçarà amb una esmena a la totalitat als pressupostos. L'escoltarà algú?

I si últimament heu sentit a parlar sobre la intel·ligència artificial i el ChatGPT, però encara no sabeu ben bé com funciona, el programa ha preparat una classe magistral, abans que ens quedem tots sense feina.

Finalment, la ministra d'Igualtat, Irene Montero (Judit Martín), tindrà una cita amb un jutge a First Dates per parlar de la seva llei del "només sí és sí". Hi haurà "match"?

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3