Polònia - 08/10/2020

Polònia - 08/10/2020

Contingut per majors de 7 anys

El cambrer més estimat de Catalunya torna per oferir un croissant nou a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez). Ho aconseguirà?

La crisi dels 40 ha arribat a la vida de Miquel Iceta (Ivan Labanda): la crisi dels 40 anys al Partit Socialista.

Roger Torrent (David Marcé) advertirà Pere Aragonès, ara que és el president, perquè vigili la seva relació amb les elits econòmiques, però ell està convençut que no hi té cap mena de relació especial.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Gabriel Rufián (Ricard Farré) es trobaran secretament per fer un intercanvi. Qui hi sortirà guanyant?

Marta Torné (Agnès Busquets) s'infiltrarà al "Polònia" i amb la seva convidada especial, Pilar Rahola (Judit Martín), intentaran descobrir quina persona és la infiltrada dins d'un col·lectiu que està molt de moda: els epidemiòlegs.

Si esteu farts de les sobretaules avorrides amb la família i sou fans de resoldre crims, no us quedeu sense "Claveguedo", el joc de taula del PP, que posarà a prova les vostres habilitats detectivesques.

I el segon capítol de "Grans dones de la història", el dedicarem a Jane Godall (Judit Martín) o, tal com l'anomenen els seus micos, Uhú Uhúuuhh.

Finalment, Donald Trump (Toni Albà) visitarà el programa després d'haver superat el coronavirus i compartirà els seus trucs per superar la malaltia i ser immortals.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3