T18xC37 - 08/06/2023

Contingut per majors de 7 anys

Ball de pactes a "Polònia" Aquesta setmana continuen els pactes per investir el nou alcalde de Barcelona. Els quatre candidats a les eleccions de Barcelona, Trias (Pep Plaza), Collboni (David Marcé), Colau (Agnès Busquets) i Maragall (Queco Novell) visitaran "First Dates", per mirar de tancar pactes. Quan queden menys de dos dies per tancar llistes electorals, Pedro Sánchez (Pep Plaza) mirarà de posar pau entre Podem i Sumar perquè és l'única opció que té de guanyar les eleccions abans que Feijóo (Queco Novell) s'apoderi del despatx. També descobrirem quina és la nova estratègia d'Esquerra i les propostes de Pere Aragonès (Jordi Soriano) per millorar la imatge del partit, després dels mals resultats obtinguts a les eleccions municipals.Mentrestant, els membres de Junts es reuneixen per buscar un substitut a Laura Borràs (Agnès Busquets). L'expresidenta del Parlament no s'ho prendrà gaire bé i protagonitzarà el musical "Te felicito" de Shakira, per felicitar Jordi Turull (Xavi Espinosa) i els convergents per sortir-se amb la seva i deixar-la de banda amb l'elecció d'Anna Erra (Anna Herebia).En Miquel (Marc Rodríguez) té tota l'escala rebotada perquè la seva presidència és un desastre. Igual que Sánchez, decideix convocar eleccions pel 23 de juliol per mirar de revalidar el seu mandat. Pel que fa al govern de la Generalitat, les últimes enquestes diuen que el PSC serà el guanyador a Catalunya. Per això, Salvador Illa (Queco Novell) farà tot el possible per baixar a les enquestes i no perdre el seu estimat govern a l'ombra. I si encara continueu sense plans per als vostres fills aquest estiu, us portem més propostes de campaments de la mà de Ricard Ustrell (Xavi Espinosa).Dijous, a les 22.05 h, "Polònia" a TV3.

En aquest episodi, els quatre candidats a les eleccions de Barcelona, Trias (Pep Plaza), Collboni (David Marcé), Colau (Agnès Busquets) i Maragall (Queco Novell) visiten "First Dates", per mirar de tancar pactes. 
Quan queden menys de dos dies per tancar llistes electorals, Pedro Sánchez (Pep Plaza) mira de posar pau entre Podem i Sumar perquè és l'única opció que té de guanyar les eleccions abans que Feijóo (Queco Novell) s'apoderi del despatx. 
També descobrim quina és la nova estratègia d'Esquerra i les propostes de Pere Aragonès (Jordi Soriano) per millorar la imatge del partit, després dels mals resultats obtinguts a les eleccions municipals. 
Mentrestant, els membres de Junts es reuneixen per buscar un substitut a Laura Borràs (Agnès Busquets). L'expresidenta del Parlament no s'ho pren gaire bé i protagonitza el musical "Te felicito" de Shakira, per felicitar Jordi Turull (Xavi Espinosa) i els convergents per sortir-se amb la seva i deixar-la de banda amb l'elecció d'Anna Erra (Anna Herebia).
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3