Polònia - 07/10/2021

Contingut per majors de 7 anys

Col·lapse a Catalunya per la vaga de maquinistes de Renfe. Els afectats encara esperen a l'andana del Rodalies, a ritme d'un clàssic de Sau, que passi algun "tren d'aquest país", amb Pep Sala (Pep Plaza).

Pablo Casado (David Marcé), emocionat per la possible tornada d'El Canto del Loco, que al final ha estat un fake, cantarà "Presos", demanant l'empresonament de Puigdemont i la resta d'exiliats. Paral·lelament, Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) gaudeixen de la nova pàgina de streaming pornogràfic que posa calenta la dreta espanyola: Puigdeporn.

Carles Porta (Fermí Fernàndez) ha deixat els espectadors pendents de l'últim capítol del crim de la Guàrdia Urbana, però abans els portarà un crim més actual: la mort del Barça. I no només això, perquè Koeman (Xavi Cazorla) es toparà cara a cara amb el jutge Llarena (David Olivares) per discutir quin dels dos fa més el ridícul a Europa.

Després de més d'un any, els locals d'oci nocturn es preparen per reobrir definitivament amb l'ús del passaport Covid. La pregunta és: sabrà aquesta nova generació de joves sortir de festa de manera tradicional?

Nous informes afirmen que la situació de la llengua catalana entre els joves és crítica. Per això, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Puigneró (David Marcé) van a l'aula d'un institut amb un pla molt atractiu per fomentar-ne l'ús: presenten el raper Daddy Jaume, que els ensenyarà a insultar en català amb flow.

Revisant la història a la secció "Moments estel·lars de la catalanitat", es recordarà la Setmana Tràgica del 1909. Els obrers, atrinxerats a les barricades d'una Barcelona derruïda, atempten contra el poder hegemònic tenint en compte, però, que "Europa ens mira".

I, finalment, es descobrirà la solució que han trobat les elèctriques per abaratir el cost de la llum. Es tracta d'un aparell capaç de generar electricitat sostenible gràcies a les portes giratòries.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3