Polònia - 07/05/2020

Polònia - 07/05/2020

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana engeguem la vuitena edició del "Polònia des de casa", a ritme de la guitarra de Pedro Sánchez (Pep Plaza) celebrant una nova pròrroga de l'estat d'alarma.

Ciutadans donarà suport al PSOE però, a canvi, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) demanarà una sèrie de condicions per poder aprofitar els seus cartells.

Se sabrà com ha anat la primera reunió telemàtica de la història del Tribunal Constitucional per parlar sobre els recursos de l'1 d'Octubre.

L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich), propulsarà un crowdfunding per reconstruir la catedral de Notre-Dame, que, per culpa del coronavirus, ha quedat aturada.

José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) oferirà consells per gestionar la crisi i s'adonarà que Pedro Sánchez s'ha revelat com un digne successor seu.

Al PDeCAT ha arribat el temut rebrot. I no és el del coronavirus. Artur Mas (David Marcé) detallarà les mesures higièniques per evitar que els membres de l'antiga Convergència s'encomanin del virus del cas Palau.

Amb el confinament ha augmentat el consum de begudes alcohòliques. Un estudi recent ha descobert quin és el col·lectiu que està consumint tot l'alcohol: els mestres.

I, per passar l'estona, durant aquestes setmanes que encara queden arriba el "Confinaparty", el joc de taula del confinament amb unes normes impossibles d'entendre.

El programa acabarà amb la rumba d'"El mosso de balcó", protagonitzada pels rondinaires que es queixen de les males pràctiques dels ciutadans durant el desconfinament.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3