Polònia - 15/09/2022

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia", dona la benvinguda al nou curs polític i es presenta parodiant l'anunci de la nova temporada de TV3 sota l'eslògan "Us estem desesperant."

Passada la Diada de l'11 de Setembre, arriba el moment de fer les primeres valoracions. Un psicòleg mirarà de descobrir quina visió tenen de la manifestació Pere Aragonès (Jordi Soriano), Jordi Turull (Xavi Espinosa), Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), Salvador Illa (Queco Novell) o Dolors Feliu (Judit Martín), entre d'altres.

També volen dir-hi la seva Lluís Companys (David Marcé) i Francesc Macià (Queco Novell), a qui no els ha semblat gens bé que el president de Catalunya no hagi assistit a la manifestació.

Mentrestant, Laura Borràs es transformarà en Motolauri i versionarà el "Despechá" de la Rosalía amb el seu "Despatxat". Aprofitarà per recordar que tot i la suspensió com a presidenta del Parlament hi ha Motolauri per a estona.

El documental "Salvar al Rey" d'HBO sobre la vida del rei emèrit està deixant la seva imatge per terra. Per millorar la seva reputació Joan Carles I (Toni Albà) ha ideat un pla sense fissures: fingir la seva mort per aconseguir que la gent torni a parlar bé d'ell. I per a aquells que encara no entenguin què són i com funcionen les monarquies, el programa ha preparat una classe magistral en menys de dos minuts.

Jan Laporta (Queco Novell) seguirà accionant palanques per mirar de fer content Xavi Hernández (Xavi Espinosa). I es rebrà la visita del rei d'Anglaterra: Carles III (Xavi Serrano).

Els economistes catalans són les estrelles del moment. Xavier Sala-i-Martín (David Marcé), Gonzalo Bernardos (Xavi Espinosa) i Santiago Niño-Becerra (Fermí Fernández) exigiran una secció al "Polònia" per parlar de la megacrisi que s'està patint.

També es descobrirà com ha estat l'inici del curs judicial i com s'han preparat els jutges la tornada a la feina després de les vacances estivals.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3