Polònia - 07/03/2019

Polònia - 07/03/2019

Contingut per majors de 7 anys

Quim Torra (Ivan Labanda) vol celebrar el Dia Internacional de les Dones, es vestirà de la icona del feminisme,"Rosie la rebladora", per demostrar el seu compromís amb la causa. La sorpresa serà seva en veure que no ha estat l'únic a tenir la mateixa idea.

També amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Ciutadans s'apunta a un curs de feminisme impartit per l'especialista en dones per excel·lència: Bertín Osborne (Pep Plaza).

Juanma Moreno (David Olivares), president de la Junta d'Andalusia, cansat de criticar Catalunya i els catalans des de la distància, ha decidit instal·lar-se dins de la Generalitat de Catalunya per poder fer "rajades de proximitat".

El PdeCAT segueix amb el seu procés de primàries per trobar cap de llista a les eleccions al Congrés del 28 d'abril. Una de les opcions és Marta Pascal (Judit Martín), que, juntament amb els companys del PDeCAT, viatjarà fins a Waterloo per recordar a Carles Puigdemont (Queco Novell) que el PDeCAT continua existint.

Joan Tardà (Cesc Casanovas) anuncia que abandonarà el Congrés al final d'aquesta legislatura. A la sessió plenària han volgut fer-li un homenatge i acomiadar-lo penjant el seu bigoti al sostre del Congrés, com es fa amb les grans estrelles del bàsquet.

Finalment, al judici del procés ha arribat el moment de les declaracions d'Enric Millo (Ivan Labanda), que protagonitzarà, juntament amb els jutges i els fiscals del Suprem, el musical "Fake!".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3