Polònia - 06/10/2022

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia" ha tingut accés a com es va gestar la pregunta que Junts ha enviat a la militància per decidir el seu futur. Se sabrà quines són les postures de Jordi Turull (Xavi Espinosa), Laura Borràs (Agnès Busquets), Jordi Puigneró (David Marcé), Xavier Trias (Pep Plaza) i Jaume Giró (Queco Novell).Per si de cas, Pere Aragonès (Jordi Soriano) aprofitarà per remodelar els despatxos de la Generalitat, per si Junts decideix deixar el govern. Salvador Illa (Queco Novell) intentarà persuadir Pere Aragonès (Jordi Soriano) perquè pacti amb el PSC a ritme de "Take on me". I mentre Junts i Esquerra continuen les disputes, es presenta "Easy presi", el nou mètode per arribar a ser president des de la comoditat de casa i sense cap mena d'esforç.

Després que el Consell de la República s'oferís per tirar endavant la independència, el programa descobrirà com Puigdemont (Queco Novell), Ponsatí (Agnès Busquets) i Comín (David Marcé) es preparen de nou per proclamar la República Catalana amb l'ajuda d'un tutorial de YouTube.

A dia d'avui els empresaris i periodistes pròxims a Putin són el col·lectiu amb l'esperança de vida més curta de Rússia. Desenes d'alts càrrecs contraris a Putin han mort en circumstàncies estranyes. Quin nexe hi ha entre tots ells? Carles Porta (Fermí Fernández) intentarà posar llum a la foscor.

I el pròxim gener ha d'entrar en vigor el nou impost a les grans fortunes, però els efectes que té ja s'estan notant entre les classes benestants. El programa ha acompanyat fins a Pedralbes un equip del programa "Vianants" per veure com viuen els afectats per aquest impost.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3