Polònia - 04/11/2021

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia" anirà fins a la Generalitat, on Pere Aragonès (Jordi Soriano) es trobarà cara a cara amb el veritable president.

S'està celebrant la Cimera Mundial del clima, però, un cop més, els acords a què han arribat els diferents països són un munt de propostes que no s'acaben complint. Com afectarà això el futur del planeta? El programa repassarà totes les cimeres des de Kyoto 1997 fins a Roma, per saber quins compromisos s'han adoptat fins ara i quin futur ens espera.

Esquerra i PSOE han arribat a un pacte per doblar al català una part dels continguts audiovisuals. Per això, en una nova entrega del NO-DO se sabrà tot sobre el nou perill que amenaça els espanyols: el català.

A Pablo Casado (David Marcé) i Almeida (Albert Mèlich) no els preocupa la sentència de l'Audiència Nacional que afirma que hi havia una altra caixa B dins el partit. Per això, acompanyats de Mariano Rajoy (Queco Novell) i Dolores de Cospedal (Judit Martín) cantaran que ja són "500 casos" de corrupció al PP. En aquest cover, reinterpreten l'èxit de The Proclaimers: "I'm gonna be (500 miles)".

Pedro Sánchez serà el protagonista d'un nou conte: "Pedro y el lobby". Una versió del clàssic "Pere i el llop" on el protagonista és un president bromista que pren el pèl als votants i es veu amenaçat pels lobbys empresarials.

Noves eleccions al Consell per la República per triar el president: Carles Puigdemont (Queco Novell), Clara Ponsatí (Agnès Busquets) o Toni Comín (David Marcé) han estat els més votats. Però, com es va viure la jornada electoral?

Són moltes les notícies que parlen de la crisi que suposarà l'escassetat de xips, que ara ja afecta diversos sectors. És per això que en Miquel (Marc Rodríguez) aprofitarà l'oportunitat de negoci per generar beneficis comprant un carregament de xips.

L'excomissari Juan Manuel Villarejo (Cesc Casanovas) participa al nou programa de TV3 "Labanda sonora". Com sempre, cantarà tot el que sap a ritme dels hits més clàssics.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3