Polònia - 04/10/2012

Contingut per majors de 7 anys

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el director i presentador de "Singulars", Jaume Barberà (Queco Novell), s'estrena en el programa entrevistant l'economista Jonathan Tepper.

Artur Mas (Bruno Oro), Duran i Lleida (Xavi Serrano) i la resta del govern català reben amb molta alegria el rescat econòmic que els porta el conseller Mas-Colell (Cesc Casanovas) des d'Espanya. Llàstima que no acaba de ser el que ells esperaven...

A més, el president Artur Mas (Bruno Oro) fa el seu monòleg després de la trobada de líders autonòmics. Mentrestant, Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) rep les reclamacions dels antics líders d'Esquerra Repúblicana.

Tots volen un reconeixement per la seva contribució a la causa independentista. Alhora, als EUA, Antoni Bassas (Queco Novell) intenta que el president Barack Obama (David Olivares) es posicioni a favor de la independència de Catalunya.

Finalment, els escriptors Quim Monzó (Pep Plaza), Albert Espinosa (Max Marieges), Maruja Torres (Bruno Oro) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) comencen a redactar la futura constitució catalana.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3