Polònia - 03/11/2022

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia", Laura Borràs (Agnès Busquets) i Jordi Puigneró (David Marcé) visiten Elon Musk (Pep Plaza) a la seu de Twitter per demanar explicacions sobre els perfils falsos que atribueixen a Junts.

I Lildami (Xavi Espinosa) dedica la seva nova cançó "Supermercat" a la pujada de preus a causa de la inflació. I davant d'aquest encariment, Ana Botella (Judit Martín) torna al programa amb els seus consells d'economia domèstica per estalviar al màxim amb petites accions del dia a dia.

Després de la polèmica del compte fals de la periodista Joana Masdeu, Charlie Pee (Eva Ortega) presentarà la batalla pel relat independentista: un duel dialèctic entre Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Laura Borràs (Agnès Busquets) on volaran hòsties entre Junts i Esquerra.

Gabriel Rufián (Noé Blancafort) demanarà ajuda a Iñigo Urkullu (Pep Plaza), que l'ensenyarà a negociar amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) amb el mateix èxit que els bascos.

L'independentisme entra en una nova etapa i es converteix ja en el segon període històric més llarg després de la prehistòria. El programa fa un repàs històric a les diferents etapes de l'independentisme des dels seus inicis fins ara.

Pablo Casado (David Marcé) adverteix Núñez Feijóo (Queco Novell) que volen acabar amb la seva carrera política com van fer amb ell, però, tot i les evidències, Feijóo està convençut que no és així.

I es descobrirà com l'última negativa de Feijóo a renovar el Consell General del Poder Judicial ha obert una crisi institucional sense precedents entre el PP i el PSOE. Feijóo (Queco Novell) rebrà la visita de l'emperador Pepetine, que li recordarà que no pot pactar amb Pedro Sánchez (Pep Plaza).

Des de fa anys, els pessebres de la plaça de Sant Jaume provoquen enrenou entre els barcelonins. Per això, el "Sense ficció" ha volgut parlar amb la responsable d'aquestes creacions i descobrir quin és el procés creatiu de la performer Ada Colau (Agnès Busquets).

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3