Polònia - 03/02/2022

Contingut per majors de 7 anys

Després de les polèmiques sobre el vot demoscòpic per triar la cançó que representarà Espanya a Eurovisió, el Festival de Benidorm es repetirà amb un nou candidat. És Rigoberto Borboni, el nom artístic del rei Felip VI (Pep Plaza), que intentarà guanyar "Eurovisió" amb el seu tema "Ay, papá".

Ja és oficial: la sèrie "Succession" tindrà versió espanyola. El Partit Popular i la lluita pel poder dels seus representants es convertiran en la poderosa família Roy de la sèrie americana, però amb Casado (David Marcé), Ayuso (Lara Díez), Aznar (David Marcé) i Mariano Rajoy (Queco Novell) com a protagonistes.

Avui s'ha votat la reforma laboral. S'assistirà a la reunió entre Gabriel Rufián (Noé Blancafort) i el seu assessor per saber quina decisió han de prendre.

I per a tots aquells que encara no enteneu què està passant a Ucraïna, el programa ha preparat un resum del conflicte que, en tan sols dos minuts, us resoldrà tots els dubtes.

Davant l'escassetat de metges a causa de la pandèmia, metges jubilats i joves estudiants han estat cridats a cobrir les vacants sanitàries. Es descobrirà com afecta això la sanitat pública.

Joan Laporta (Queco Novell) presentarà l'informe forense del club blaugrana i Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza) intentarà donar explicacions.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3