Polònia - 01/10/2020

Polònia - 01/10/2020

Contingut per majors de 7 anys

Quim Torra (Ivan Labanda) s'acomiada de la presidència després d'haver estat inhabilitat. Ho farà tot recordant la seva trajectòria de "petit president", amb una versió del musical "El Petit Príncep".

També es parodiarà l'anunci de la nova temporada de TV3 amb "l'independentisme, sempre endavant", protagonitzat per Quim Torra (Ivan Labanda), Laura Borràs (Agnès Busquets), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Artur Mas (David Marcé), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Eulàlia Reguant (Judit Martín).

Davant d'aquesta situació, Pere Aragonès (Jordi Soriano) n'assumirà el càrrec i serà el nou president en pràctiques. Quant durarà a la presidència?

Coincidint amb l'1 d'octubre, el "Sense ficció" descobrirà la segona part de l'operació urnes. Si fa 3 anys Puigdemont va portar les urnes a Catalunya, ara farà el contrari: allunyar-les per endarrerir les eleccions.

El fenomen fan també arriba a les altes esferes. Concretament, a la dels jutges, que són uns autèntics groupies del rei Felip VI. Els que també són uns fanàtics de la casa reial són Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich), que fundaran Voxbusters, per acabar amb les "fantasmades de l'esquerra".

Eulàlia Reguant (Judit Martín) suplicarà a David Fernàndez (Cesc Casanovas) que torni a ser cap de llista de la CUP.

I s'oferirà el segon capítol de "Grans dones de la història", avui dedicat a Jane Godall (Judit Martín) o, tal com l'anomenen els seus micos, Uhú Uhúuuhh.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3