Polònia - Especial paròdies

Polònia - Especial paròdies

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana, a "Polònia", és el moment de recordar les millors paròdies de l'any: un recull dels millors gags televisius i cinèfils que ens ha deixat aquesta temporada.

Recordarem la nova versió del Makinavaja 2019 (Queco Novell), en una Barcelona tan perillosa que fins i tot hi ha cua per atracar un banc.

Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Lorena Roldán (Judit Martín) aniran a l'únic programa d'Antena 3 que els queda per visitar: "La ruleta de la fortuna".

Felipe González (Ivan Labanda) i Zapatero (Queco Novell) faran la seva pròpia versió del clàssic "Endevina qui ve a sopar" i aprendrem nocions de bricolatge de la mà de Jair Domínguez i Peyu, els nostres companys de "Bricoheroes".

"Mr. Bean", "Espejo público", el "NO-DO" o el "Persones humanes" són alguns dels programes de televisió de què podreu tornar a gaudir en aquesta selecció prèmium de paròdies.

Per als més cinèfils recordarem el nou dolent de la pel·lícula de James Bond. Després de ser acusat de perill públic i de liderar una banda terrorista, Quim Torra (Ivan Labanda) aconseguirà el paper.

Reviurem la "Monarquia és bella", amb Felip VI (Pep Plaza) fent tot el possible perquè la seva filla no descobreixi el rebuig que els catalans senten per la monarquia. I el "Joker de Carrizosa" (Xavi Serrano), "El séptimo sentido" o "El club dels poetes morts" són algunes de les pel·lícules que podreu tornar a veure.

Dijous, feu cas a Gonzalo Boye: compreu crispetes i prepareu-vos per a les millors paròdies del "Polònia".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3