Especial Musicals

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana, a "Polònia", us portem el programa més festivalero de la temporada i arranquem el mes de juliol amb l'especial dels millors musicals de l'any.
Felipe González (Pep Plaza) i José María Aznar (David Marcé) van donar el tret de sortida del "Polònia" animant-nos sobre el seu vaixell a fer servir tots els aparells elèctrics perquè ells seguissin fent-se rics a costa de l'increïble preu de l'energia.
També recordarem a Pablo Casado (David Marcé) cantant "Presos" mentre demanava l'empresonament de Puigdemont i la resta d'exiliats. I seguint amb els Populars, recomptarem els casos de corrupció del partit amb el hit "500 casos".
El Barça no ens ha deixat grans moments esportius però sí grans temes. Després de la mala situació en què va deixar Koeman l'equip, Laporta suplicava un "Diazepam" pel Xavi (Xavi Espinosa) amb la versió de Tobogan, del grup valencià ZOO. Però del drama vam passar a l'alegria del 0-4 al Bernabéu i Joan Laporta (Queco Novell) i Xavi Hernández ens van fer pujar a "La Xavineta", la paròdia de la cançó de Farruko "Pepas", que va ser un súper èxit.
Ja sabeu que el "Polònia" sempre està a l'última de les novetats musicals, així que no podíem desaprofitar l'ocasió per fer el nostre petit homenatge a aquells que més estan trimofant. Per això, reviurem l'"Ay, mamá" de la Rigoberta Bandini en versió reial de la mpa de Rigoberto Borboni amb i el seu "Ay, papá". També hi haurà espai pel flow de C Tangana i la Nathy Peluso al musical "Ateo", amb Franco i Casado com a protagonistes. I assistirem, un cop més, a l'enterrament del "macho ibérico" mentre Vox reivindica que hi ha "demasiadas mujeres".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3