Polònia - Especial musicals

Polònia - Especial musicals

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana, a "Polònia", venim amb ganes de festa. Per això, us hem preparat un especial amb les millors versions de la temporada.

Ballarem a ritme del "Millonària" de la Reguant (Judith Martín). Recordarem les Spice Girls masculines de la mà de Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santi Abascal (Noé Blancafort) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez). I Quim Torra (Ivan Labanda) ens recordarà que també pot ser un mal noi tot versionant la guanyadora de 4 Grammys Billie Eilish.

"Todo me parece un delito", "Em quedo a casa o soc tsunami", l'"Imagine" de Vox, "Maquilla'm bé" o l'èxit del confinament "Leave Homas" són alguns dels molts musicals d'enguany que val la pena tornar a cantar.

A més, recordarem com s'ho pensen fer les orquestres aquest estiu per adaptar les seves lletres a la nova normalitat.

I si hi ha un musical que no podia faltar dins d'aquest especial és "El coche de Josema". José María Aznar (David Marcé), un enamorat dels vells temps, es convertirà en Marty McFaes per aconseguir tornar al passat amb el seu estimat DeLorean.

Ens sap greu si a hores d'ara ja us les havíeu aconseguit treure del cap, però dijous tornareu a entonar les cançons del "Polònia". A les 21.55 a TV3, que no pari la festa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3