Polònia - Especial confinament

Polònia - Especial confinament

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana, a "Polònia", us portem un nou especial. Aquest cop, i després dels mesos que ens ha tocat viure, us presentem l'especial confinament.

No tothom va viure el confinament igual. En Miquel (Marc Rodríguez), per exemple, el va aprofitar per fer-se youtuber. Reviurem la seva etapa com a "Morenus", el seu "nickname" per petar-ho a les xarxes.

Ernest Maragall (Queco Novell) també va haver d'adaptar-se a la situació i iniciar-se en el fabulós món del teletreball. I Jordi Basté (Pep Plaza) fins i tot va acabar fent la tertúlia des de casa amb uns col·laboradors molt particulars.
Descobrirem com s'ho va fer Bertín Osborne (Pep Plaza) per no renunciar a la Setmana Santa.

Durant el confinament, a molts els va donar per fer esport. És el cas de Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), que va acabar obrint-se un canal de YouTube per explicar el seu mètode "para asaltar los cielos".

També vam tenir moments per a les manualitats. Eulàlia Reguant (Judit Martín) ens va ensenyar a fer manualitats per llançar-les als passejants que no respecten la distància de seguretat.

I també repassarem com s'ho van fer els professors per sobreviure a les classes en línia, les recomanacions de la Generalitat sobre l'ús de mascaretes i com veuen els autònoms el futur dins de la nova normalitat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3