Més 324 - 29/02/2016

El "Més 324" d'aquesta nit ha trencat el gel amb la ressaca dels Oscars. Punts de vista, opinions, trobades... els dels tertulians. I la pregunta del milió: es pot considerar el millor director la pel·lícula del qual no ha estat guardonada com la més destacada? Arguments de tot tipus, però Leonardo DiCaprio sí que definitivament ha estat considerat el millor actor protagonista, paradoxalment en un film amb menys matisos que els que fins ara ens tenia acostumats.

D'això i molt més, n'han parlat Manuel Cuyàs, Bel Olid, Daniel Condeminas i Anna Boza. El tema polític per excel·lència manté el focus a Madrid i els pactes del PSOE. Intenta Pedro Sánchez, menys de vint-i-quatre hores abans del debat d'investidura, de convèncer formacions a la seva dreta i l'esquerra perquè li atorguin la seva confiança. Podem, fins al moment, ha dit que tot plegat no és seriós i que una setmana només és una setmana.

El convidat de la nit ha estat José Zaragoza, diputat socialista i actual president de la Comissió Congrés-Senat per a les institucions europees. Zaragoza, un veterà del PSC, ha defensat els passos de Pedro Sánchez i ha posat en qüestió la celebració d'unes noves eleccions que afavoririen especialment el PP de Mariano Rajoy.

En el "Més 324" també s'ha tractat de la no compareixença de Rita Barberá a les Corts Valencianes ni al Senat i de les acusacions encreuades entre la CUP i Catalunya Sí que Es Pot arran de temes com ara la privatització d'Aigües Ter-Llobregat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3