TOTS ELS PROGRAMES

 • Poblenou - Cap. 103
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 103

  En Marc demana a la Rosa unes anàlisis de l'Antonio. En Balcells accedeix a anar al casament. En Martí, fent de padrí, recita un vers a l'Anna. L'Antonio triga a anar a buscar l'Anna. En Ferran aprofita el casament per fer les paus amb la Júlia.

 • Poblenou - Cap. 102
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 102

  En Marc dubta de si l'Anna és germana seva, i mira de comprovar els grups sanguinis. L'Andreu diu al Manel que faci cas a la Mercè, que sembla molt seriosa. La Júlia i l'Anna es troben amb amigues per fer el comiat de soltera.

 • Poblenou - Cap. 101
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 101

  En Marc descobreix una fotografia d'una persona que s'assembla a ell. En Jaume està cada dia més content per l'embaràs de l'Anna. La Rosa prepara el casament. L'Esther explica al Marc que l'Anna es casa demà passat.

 • Poblenou - Cap. 100
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 100

  L'Antonio està molt deprimit després de la venda del supermercat. La Clàudia diu al Martí que els seus pares no volen que surti amb ell. El Dr. Boix visita l'Helena d'una manera continuada. L'Helena torna a casa.

 • Poblenou - Cap. 99
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 99

  En Manel es baralla amb la Mercè per culpa de l'anunci. En Balcells diu que no pensa anar al casament del seu fill. L'Antonio està a punt de fer un disbarat amb el supermercat. En Marc està de molt mal humor pel casament de l'Anna.

 • Poblenou - Cap. 98
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 98

  La Júlia va a veure l'Esther i li diu que ella no vol tornar a veure el Ferran. El Manel veu a la televisió l'anunci que ha fet la Mercè. El Marc acusa l'Antonio d'embutxacar-se 500.000 pessetes.

 • Poblenou - Cap. 97
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 97

  La Júlia i el doctor Boix tenen una conversa sobre la malaltia de l'Helena. En Jaume i l'Anna comuniquen a la Cristina i a l'Antonio que esperen un fill. El Martí s'ha apuntat al curset de sexualitat del barri. El Marc agafa el llibre de comptes del supermercat i en boicoteja les xifres.

 • Poblenou - Cap. 96
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 96

  La Júlia explica a l'Anna que ha trobat l'Esther i el Ferran junts. L'Antonio continua molt preocupat. L'Anna i el Jaume decideixen casar-se el mes vinent. El Daniel, el metge de l'Helena, torna a veure-la.

 • Poblenou - Cap. 95
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 95

  L'Esther diu al Ferran com pot tornar a obrir el pub. En Jaume s'assabenta que l'Anna està embarassada. L'Antonio és humiliat pel Marc i en Manel al supermercat. L'Esther demana a la Júlia que vagi a veure-la.

 • Poblenou - Cap. 94
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 94

  En Manel és el nou encarregat del supermercat. L'Antonio està empipat per tot el que li passa. La Cristina invita l'Antonio. En Ferran està desfet pel tancament del pub.

 • Poblenou - Cap. 93
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 93

  Ha tancat el pub d'en Ferran per culpa de l'Esther. En Martí està content perquè els exàmens li han anat molt bé. La Mercè amaga el viatge al Manel.

 • Poblenou - Cap. 92
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 92

  L'Esther es vol venjar d'en Ferran. L'Helena no vol veure ningú perquè està desfeta només de pensar que l'han d'operar. En Xavier ja té els bitllets per a la Charo quan apareix l'Abel.

 • Poblenou - Cap. 91
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 91

  L'Antonio està pressionat pel Marc, que vol que li vengui l'1% del supermercat. En Jaume marxa de casa de l'Esther, però entre ells no hi ha hagut res. En Ferran retreu tot el que està fent a la seva família.

 • Poblenou - Cap. 90
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 90

  L'Eudald Balcells ha pactat amb els veïns la ubicació del monument. En Martí s'assabenta que el dibuix amb el qual ha guanyat el concurs és el que li va regalar a la Clàudia. La Rosa ja sap que la seva filla està embarassada. En Marc reclama a l'Antonio el deute que té del supermercat. L'Esther reté el Jaume a casa seva. L'Anna està desesperada perquè el Jaume no torna a casa.

 • Poblenou - Cap. 89
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 89

  En Xavier demana ajuda al Ferran per amagar la Charo. En Manel no acaba de tenir sort amb la nova feina. La Marta Jardí diu a l'Helena que farà córrer las eva relñació amb en Joan Grau. En Martí ha guanyat un concurs a l'escola. La Cristina vol que el seu marit faci les paus amb en Juame.

Anar al contingut