TOTS ELS PROGRAMES

 • Poblenou - Cap. 118
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 118

  L'Antonio es desperta. El trasplantament ha anat bé, però el Ferran encara no s'ha despertat. El Martí juga amb la Clàudia i el Xavier, mentre espera notícies de l'operació.

 • Poblenou - Cap. 117
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 117

  L'Antonio donarà el ronyó al seu fill i demana a la Rosa per parlar d'ells dos després de l'operació. La declaració del Manel complica encara més el judici de l'Andreu. El Miquel vol fer les paus amb en Martí.

 • Poble nou - Cap. 116
  Veure vídeo

  Poble nou - Cap. 116

  L'Antonio vol donar el seu ronyó al Ferran i li fan les anàlisis pertinents. L'advocada Miralles s'enfada amb l'Andreu per la declaració d'amor que ha fet a la Victòria. La Clàudia intenta animar el Martí, que està molt preocupat pel seu germà.

 • Poblenou - Cap. 115
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 115

  En Ferran necessita un trasplantament de ronyó amb urgència. Tothom vol donar el seu però hi ha problemes. Han publicat un anunci als diaris per trobar l'Antonio. L'Andreu fa una declaració d'amor a la Victòria davant del jutge i dels assistents i això servirà per complicar encara més la seva innocència.

 • Poblenou - Cap. 114
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 114

  En Ferran empitjora i la família espera neguitosa alguna notícia. L'Antonio no apareix. La Victòria reconeix davant el jutge que va tenir una relació amb l'Andreu i això fa que empitjori la seva situació.

 • Poblenou - Cap. 113
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 113

  En Ferran evoluciona favorablement i el treuen de l'UVI, però encara s'ha d'esperar. En Xavier diu a la Rosa que el millor per trobar l'Antonio és publicar un anunci al diari. Se celebra el judici de l'Andreu i el fiscal explica la versió dels fets. L'Helena està millor després dels resultats de les últimes anàlisis.

 • Poblenou - Cap. 112
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 112

  En Ferran té els ronyons desfets i no tenen més informació de l'hospital. La Rosa no sap on trobar l'Antonio. L'Esther demostra que no hi ha tingut res a veure. La Miralles diu a l'Andreu que hi ha moltes contradiccions amb el fiscal i que poden tenir problemes. La Victòria s'assabenta que en Ferran és a l'UVI.

 • Poblenou - Cap. 111
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 111

  Expliquen a la Rosa que el que realment li ha passat al Ferran és que li han clavat una pallissa. L'Helena truca al Dr. Boix perquè ajudi la família Aiguadé. En Xavier culpa l'Esther. L'Andreu demana a la Victòria de passar tota la nit passejant pel barri. L'endemà hi ha el judici.

 • Poblenou - Cap. 110
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 110

  L'Andreu i la Victòria aprofiten els dies previs al judici. Els mafiosos parlen amb l'Esther perquè convenci el Ferran que ha de pagar. El Ferran vol fer les paus amb l'Anna però el vénen a buscar, perquè algú de la família ha tingut un accident.

 • Poblenou - Cap. 109
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 109

  La Mercè, avorrida, torna a treballar al supermercat. El Martí i la Clàudia s'assabenten de la traïció del Miquel. L'Antonio desapareix durant un temps perquè vol estar sol. Al Ferran l'apallissen uns mafiosos.

 • Poblenou - Cap. 108
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 108

  L'Anna i el Marc es presenten junts al supermercat. El Marc vol tornar el súper a l'Antonio. El Manel està espantat per si torna l'Antonio. L'Andreu està preocupat pel judici. L'Eugeni vol explicar al seu fill la seva homosexualitat.

 • Poblenou - Cap. 107
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 107

  El Marc i l'Anna han fet l'amor. La Rosa no li perdona el que li ha fet al Jaume. En Miquel, que està enamorat de la Clàudia, no li entrega el vers que li ha fet el Martí. El Manel està preocupat pel seu lloc de treball. El doctor Boix visita molt sovint l'Helena.

 • Poblenou - Cap. 106
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 106

  L'Anna rebutja el Marc, el qual busca la col·laboració de la Júlia per apropar-se a l'Anna. En Miquel no juga net amb el Martí i la Clàudia. En Quim ajuda la Júlia a fer les enquestes i el Ferran n'està gelós.

 • Poblenou - Cap. 105
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 105

  En David explica al Marc que l'Anna no s'ha casat. En Jaume decideix marxar a Nova York. En Marc vol refer la mala actuació que ha tingut. L'Anna vol tenir el fill i viure sola. El Dr. Boix continua sortint amb l'Helena.

 • Poblenou - Cap. 104
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 104

  És el dia del casament, en Marc va a a casa de l'Anna i li diu a ella i a l'Antonio que no són germans. En Jaume està impacient perquè l'Anna no arriba.

Anar al contingut