TOTS ELS PROGRAMES

 • Poblenou - Cap. 132
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 132

  La Misericòrdia, la mare del doctor Boix, està dolguda perquè no l'han informada del casament del seu fill. L'Antonio demana ajuda a la Cristina per fer un regal a la Rosa. El Xavier i el Quim pensen que la Charo podria treballar al pub. La Rosa acompanya l'Anna al metge. El Martí rep una trucada desesperada de la Clàudia.

 • Poblenou - Cap. 131
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 131

  La Charo intenta enganyar el Xavier i li diu que té feina i casa. La Mercè i el Manel, finalment, troben un llogater. El doctor Boix regala un anell a l'Helena abans del casament. El Ferran explica per què ha fet fora la Júlia. Un cop casats, l'Helena i el Boix tenen una sorpresa.

 • Poblenou - Cap. 130
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 130

  L'Antonio accepta dormir a l'habitació dels convidats. Avui se celebra al pub el casament de la Victòria i l'Andreu. El Ferran no hi vol anar i fa fora la Júlia de mala manera. L'Helena confessa que aviat es casarà. L'Antonio i la Rosa són junts a casa i semblen reconciliats.

 • Poblenou - Cap. 129
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 129

  El Martí deixa sol una estona el Ferran i aquest organitza un terrabastall a la cuina. La Rosa demana ajuda a l'Antonio. El Martí troba molt esquerp el Miquel. La Júlia deixa de treballar al pub.

 • Poblenou - Cap. 128
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 128

  La Victòria decideix que les joies serviran per ajudar el barri i ho fa saber en el dinar de benvinguda del Ferran. El Ferran no acaba d'assumir el fet d'haver d'anar en cadira de rodes. La Júlia accepta el treball que li ofereix el Guillem Pons.

 • Poblenou - Cap. 127
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 127

  El Ferran és rebut amb una gran celebració a casa de la Rosa. El Xavier fa la maleta per tornar a viure amb l'Eugeni. L'Antonio diu a la Mercè que aviat tornarà al súper i que potser no la necessitarà. L'Anna informa la tieta de la procedència de les seves joies.

 • Poblenou - Cap. 126
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 126

  El Ferran és donat d'alta. El Bernat ha tornat i va a visitar la Rosa. El Martí i la Clàudia decideixen fer un còmic per parelles. La Victòria i l'Andreu somien amb regals i viatges i l'Esther visita, de nou, el Ferran.

 • Poblenou - Cap. 125
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 125

  L'Andreu i la Victòria celebren, finalment, amb tota la família, el seu casament. L'Helena explica a la Júlia que es casarà amb el doctor Boix. La Júlia comença a treballar en un projecte de la universitat. El Ferran vol veure l'Esther per disculpar-se. La Rosa desperta l'Antonio del seu descans i s'acaronen mútuament.

 • Poblenou - Cap. 124
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 124

  El Ferran, que es va recuperant, no vol veure l'Esther perquè diu que ell qui s'estima és la Júlia. L'Anna encara no s'ha acabat d'instal·lar a casa del Marc. El Manel i la Mercè conviden a sopar la Victòria i l'Andreu, que l'endemà es casaran en secret, però tindran una sorpresa.

 • Poblenou - Cap. 123
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 123

  Quan l'Anna ensenya el titella al Ferran, ell comença a parlar. L'Andreu se sent obligat a dir a la Mercè que es casarà amb la Victòria en secret. El Martí troba molt estrany el Miquel. L'Helena explica a la Victòria que ella i el doctor Boix també es casaran.

 • Poblenou - Cap. 122
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 122

  La Júlia s'adona que el Ferran ha obert els ulls. Els metges aconsellen l'Antonio i la Rosa que li continuïn parlant. Avisen de comissaria la tieta Victòria que ja pot anar a recollir les joies dels seus pares. L'Andreu i la tieta Victòria decideixen casar-se immediatament. L'Anna visita el Ferran i li porta el titella que li volia regalar abans de l'accident.

 • Poblenou - Cap. 121
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 121

  L'Antonio està nerviós perquè no hi ha canvis en l'evolució del Ferran. El Manel i la Mercè expliquen a l'Andreu i l'Helena que la Mercè està embarassada. L'Anna es disposa a viure a casa del Marc. La Júlia intenta motivar el Ferran amb una conversa, però...

 • Poblenou - Cap. 120 (1a part)
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 120 (1a part)

  Finalment, l'Antonio coneix l'estat en què es troba el Ferran. El doctor Boix es declara a l'Helena. L'advocada Miralles, més optimista, creu tenir proves de la innocència de l'Andreu.

 • Poblenou - Cap. 120 (2a i 3a part)
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 120 (2a i 3a part)

  Finalment, l'Antonio coneix l'estat en què es troba en Ferran. El doctor Boix es declara a l'Helena. L'advocada Miralles, més optimista, creu tenir proves de la innocència de l'Andreu.

 • Poblenou - Cap. 119
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 119

  L'Antonio s'està recuperant de l'operació, però la Rosa li amaga la situació del Ferran. L'Anna s'enfada amb el Marc perquè se'n va a Alemanya en un moment molt delicat per a la seva família. El Manel i la Victòria no confien en la Miralles per la manera de parlar que té en el judici.

Anar al contingut