TOTS ELS PROGRAMES

 • Poblenou - Cap. 147
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 147

  El Marc està molest perquè no l'han avisat abans del naixement del nen. La Victòria i l'Andreu parlen del futur després de vendre les joies. El Marc recorda a l'Antonio que li deu diners. La Cristina va a visitar l'Anna amb un gran regal i després va a casa de l'Antonio amb canapès i cava.

 • Poblenou - Cap. 146
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 146

  L'Anna es desperta després del part amb el Jaume al seu costat. L'Anna recrimina a la seva mare que hagi trucat al Jaume. La Júlia explica a l'Helena que ja no surt amb el Ferran i que té por de trobar-se'l si va a veure l'Anna. Mentre l'Anna i el Jaume parlen de la inscripció del nen al registre, arriba el Marc.

 • Poblenou - Cap. 145
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 145

  L'Anna ha de córrer cap a la clínica. La Rosa truca al Marc, que és a Madrid. A l'Anna se li presenten problemes prepart i tota la família està amoïnada.

 • Poblenou - Cap. 144
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 144

  El Xavier ha deixat la feina del càtering. La Charo continua tenint problemes i buscant feina. L'Anna aconsella la Júlia que vagi amb compte amb el Ferran. L'Anna es troba malament.

 • Poblenou - Cap. 143
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 143

  La Charo torna a viure amb el Manel i la Mercè, però segueixen tenint problemes. El Martí insisteix a fer el Batxillerat artístic. El Ferran prepara la festa del pub, que es presenta "sonada", però a causa d'un problema amb la Júlia es converteix en un conflicte.

 • Poblenou - Cap. 142
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 142

  El Xavier no està convençut de seguir treballant amb la Rosa. La Charo torna a casa de la Mercè per fer les paus. La Victòria, que ja ha arribat, comenta que es vol treure el carnet de conduir. L'Helena parla amb el Martí dels estudis de batxillerat artístic.

 • Poblenou - Cap. 141
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 141

  La Charo marxa de casa el Manel i la Mercè. El Manel intenta arreglar-ho. La Rosa fa que el Martí i la Clàudia netegin el pis de la Victòria abans que arribi de viatge. La Rosa explica a tothom que torna a viure amb l'Antonio.

 • Poblenou - Cap. 140
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 140

  L'Anna i el Marc arriben de l'hospital: ha estat una falsa alarma. El Martí té por d'anar a l'escola per la fugida que preparava amb la Clàudia. La Clàudia el va a visitar. El Ferran està molt més recuperat i vol anar a viure sol. L'Antonio entén que ha arribat l'hora de tornar a marxar de casa.

 • Poblenou - Cap. 139
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 139

  El Xavier convenç la Clàudia i el Martí que fugir no porta enlloc. El Martí és esbroncat per la Rosa i a l'escola. Parlaran amb els pares de la Clàudia. La Charo intenta quedar bé amb el Manel i la Mercè, però encara és pitjor. El Ferran parla amb el Quim dels canvis que vol fer al pub. L'Anna es desperta a la nit amb dolors de part.

 • Poblenou - Cap. 138
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 138

  L'Helena suggereix a la Rosa de donar al Ferran i a la Júlia una mica d'intimitat. El Miquel vol ajudar en Martí a trobar la Clàudia. En Martí està preparat per fugir, però en Xavier el descobreix. L'Anna cada dia se sent més sola.

 • Poblenou - Cap. 137
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 137

  Es descobreix que el Martí ha recollit roba i menjar per fugir amb la Clàudia. La Mercè està gelosa de la Charo. El Jaume ha tornat per uns dies de Nova York i truca a l'Anna.

 • Poblenou - Cap. 136
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 136

  La Rosa intenta convèncer l'Anna que trobarà a faltar el Jaume. El Martí està molt estrany, recull roba seva i va al súper a carregar menjar. El Xavier desconfia del Martí i dels diners que li ha deixat. La Júlia explica al Ferran coses del seu nou treball. El Ferran va millorant.

 • Poblenou - Cap. 135
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 135

  El Ferran, fent un gran esforç, s'aixeca tot sol. La Mercè comença a tenir problemes de convivència amb la Charo. La Júlia torna amb el Ferran quan sap que es recupera. L'Anna rep una trucada del Jaume. L'Eugeni té problemes amb el seu fill. La Rosa rep una trucada de l'institut referenta la Clàudia.

 • Poblenou - Cap. 134
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 134

  El Jaume ha tornat provisionalment i el seu pare li comenta que no li van gaire bé els negocis. L'Helena està convençuda, gràcies al doctor Boix, d'acceptar el lloc de directora de l'institut. El Martí demana diners al Xavier per ajudar la Clàudia. La Kati visita el Ferran, que segueix amargat.

 • Poblenou - Cap. 133
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 133

  El Martí rumia com ajudar la Clàudia a fugir dels seus pares. L'Antonio està content pel valor que han dit que tenen les joies de la Victòria. La Misericòrdia intenta fer les paus amb l'Helena, però resulta massa amable. El Ferran rep la visita del Mateu. El Bernat torna d'Amposta, i amb la Rosa tornaran a fer funcionar "El racó de casa".

Anar al contingut