TOTS ELS PROGRAMES

 • Poblenou - Cap. 177
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 177

  La Victòria i l'Andreu es barallen. La Júlia ajuda el Ferran i la Kati. La Júlia i el Guillem es reconcilien. L'Helena es baralla amb el Boix. El Miquel demana ajuda al Martí. La Rosa explica que el Xavier no té la sida.

 • Poblenou - Cap. 176
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 176

  La Júlia s'assabenta qu el seu pare és una assassí. La Miralles comunica a l'Andreu les dificultats que hi ha per recuperar els diners. La Victòria ho descobreix tot. L'Helena descobreix les inclinacions del seu marit cap a la Júlia.

 • Poblenou - Cap. 175
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 175

  El Barrios vol eliminar el testimoni de l'assassinat, que coneix mitjançant la Júlia. La Charo diu adéu al Quim. L'Anna i el Jaume tornen a viure junts. La Cristina coneix el testament del Balcells. Mentre el Barrios amenaça el Ferran, apareix la Júlia.

 • Poblenou - Cap. 174
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 174

  El David recrimina al Marc que descuidi el negoci. El Marc s'inventa un viatge a Tòquio. La Rosa està disposada a acceptar que el seu germà tingui la sida. La Mercè està molt contenta de l'anunci, però el Manel està empipat. La Charo ha d'anar a cuidar la seva mare. El Boix visita l'Andreu, que està malalt.

 • Poblenou - Cap. 173
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 173

  L'Anna s'instal·la a casa dels seus pares. El Marc no accepta la fugida de l'Anna. La Júlia marxa uns dies de casa de l'Helena per culpa del seu pare. L'Antoni diu a la Rosa que el Xavier té la sida. La Júlia i el Guillem discuteixen. La Kati explica a la Júlia que ella ha vist els assassins de l'Esther.

 • Poblenou - Cap. 172
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 172

  L'Anna no va a dormir a casa del Marc. L'Andreu visita el Jaume i la Cristina per saber què ha passat amb els seus diners. La Mercè diu a l'Helena que el Xavier té la sida. L'Helena discuteix amb la Júlia per culpa del Guillem. L'Anna avisa el Quim perquè el Ferran no vagi a sopar, peò el Quim no el troba.

 • Poblenou - Cap. 171
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 171

  Es fa l'enterrament de l'Eudald Balcells. L'Andreu està preocupat pels seus 25 milions. La Júlia presenta el seu pare al Guillem. El Ferran fa les paus amb el Marc. L'Anna i el Jaume cada dia estan més junts.

 • Poblenou - Cap. 170
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 170

  L'Eudald vol que el Jaume entri a treballar a l'ajuntament. La tieta Victòria aprova l'examen de conduir i l'Andreu li regala un cotxe. La relació entre el Marc i l'Anna és cada vegada més distant. El Balcells i la Cristina es troben a soles a casa del Jaume i, allà, en Balcells es troba malament. L'Anna anuncia a tothom al supermercat que l'Eudald Balcells ha mort.

 • Poblenou - Cap. 169
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 169

  El Marc i el Jaume es barallen per l'Anna. El bernat proposa a la Rosa que l'acompanyi a Amposta i l'Antonio accedeix. El Marc troba i es queda les claus de casa del Jaume. La Cristina diu a l'Helena que el Xavier te la sida. La Júlia vol presentar el Guillem al seu pare. La Kati accepta anar a dormir a casa del Ferran.

 • Poblenou - Cap. 168
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 168

  El Dr. Boix i la Júlia tornen del viatge a Boston. L'Anna segueix refusant el Marc, aquest troba les claus de casa del Jaume. El Martí i la Clàudia estan preocupats per l'engarjolament del Miquel. El Jaume i l'Anna estan cada vegada més pròxims. El Marc arriba a casa del Jaume i l'amenaça de mort si li pren l''Anna.

 • Poblenou - Cap. 167
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 167

  El Jaume dóna les claus del seu pis a l'Anna. El Manel no veu clar l'anunci que ha de fer la Mercè. La Cristina no pot anar a la cita que té amb l'Antonio perquè ha d'anar a un acte amb el seu marit. El ball s'ha suspès pels incidents amb la banda del Miquel. El Xavier està molt refredat i ha rebut una pallissa. El Marc arriba del Japó, però l'Anna el refusa. L'Andreu inverteix més diners en el negoci amb el Balcells.

 • Poblenou - Cap. 166
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 166

  El Xavier està desesperat perquè no té notícies de l'Eugeni i truca al Pau per tranquil·litzar-lo. La Kati dorm a casa del Ferran perquè no sap on anar. El Miquel avisa el Martí i la Clàudia que hi haurà problemes al concurs de ball. Al final apareix l'Eugeni al casinet, aquest es retroba amb el seu fill, el Pau.

 • Poblenou - Cap. 165
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 165

  La Misericòrdia posa en dubte els sentiments del Dr. Boix vers la Júlia. La tieta Victòria pressiona l'Andreu per l'assumpte del banc. L'Eudald dóna a l'Andreu un xec amb beneficis del negoci, i li proposa que n'inverteixi més. Proposen a la Mercè que faci una campanya publicitària. L'Eugeni surt a navegar un dia de tempesta i, segons el telenotícies, desapareix. El Jaume i l'Anna se senten confosos després d'haver passat la nit junts.

 • Poblenou - Cap. 164
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 164

  L'Antonio ha estat molt afectuós amb la Rosa. El Dr. Boix proposa a la Júlia d'anar amb ell a Boston i ella hi accedeix. La Rosa està a punt de descobrir l'embolic de l'Antoni i la Cristina. L'Anna i el Jaume es troben i sopen junts. Ella duu posat el collaret. Al final del sopar es petonegen.

 • Poblenou - Cap. 163
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 163

  L'Antonio i la Cristina seran padrins del Guillem. L'Helena i el Jaume comuniquen a l'Anna que li publicaran la seva novel·la; ella, ràpidament, ho explica a la seva família, excepte a la tieta Victòria. L'Helena vol que la Júlia marxi a Boston amb el Dr. Boix. Es fa un sopar familiar a casa de la Rosa, però l'Antonio no hi és. L'Anna troba el collaret de promesa del Jaume. La Cristina i l'Antonio tenen una cita.

Anar al contingut