TOTS ELS PROGRAMES

 • Poblenou - Cap. 13
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 13

  L'Antonio diu a la tieta Victòria que no està d'acord que surti amb en Ricard. L'Anna intenta fer amistat amb en Marc. Comencen les obres de la bodega i l'Antonio i la Rosa comencen el trasllat al pis nou.

 • Poblenou - Cap. 12
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 12

  La Victòria demana a en Ricard que miri els papers del seu pare, ja que la seva neboda no ho ha fet. La Rosa comença a mirar mobles per al pis nou. En Martí prepara una festa amb els seus amics.

 • Poblenou - Cap. 11
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 11

  L'Antonio, la Rosa i l'Anna van a veure el pis nou. La tieta no hi vol anar. Coneixen l'Helena i la Júlia. En Martí, que ha arribat tard, ajuda la tieta Victòria amb unes caixes de vodka. La Victòria vol que l'Anna es miri els papers del seu pare.

 • Poblenou - Cap. 10
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 10

  L'Antonio ensenya els plànols a la tieta Victòria. En Martí fa les paus amb en Miquel. L'Helena demana a l'Enric que no molesti la Júlia.

 • Poblenou - Cap. 9
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 9

  En Martí està enfadat, algú de l'escola ha xerrat que ell no era el que va punxar les rodes. En Ricard comença a trobar els vells amics d'abans, fins i tot la tieta Victòria. L'Antoni ja té els plànols del súper i els ensenya a la família. L'Anna torna amb en Marc.

 • Poblenou - Cap. 8
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 8

  Finalment han trobat la forma de solucionar el conflicte de la societat amb la tieta Victòria. En Martí és expulsat de l'escola una setmana. Truca el director de l'institut. Retorna al barri un antic veí, en Ricard.

 • Poblenou - Cap. 7
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 7

  L'Antoni ha decidit canviar de pis; per l'altre costat intenta que la Rosa participi en el negoci, la tieta Victòria fa costat a la Rosa. En Martí amaga a casa seva que té problemes amb l'escola. L'Enric està decidit a deixar la seva dona i anar a viure amb l'Helena.

 • Poblenou - Cap. 6
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 6

  La Júlia no suporta les visites que l'Enric fa a la seva mare Helena. L'Antoni porta en secret tota l'organització del nou negoci; la tieta i la Rosa no hi estan d'acord. La Mònica intenta arreglar els problemes amb un altre regal a en Ferran.

 • Poblenou - Cap. 5
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 5

  L'Anna i la Júlia es coneixen i van a visitar el pis nou de la Júlia. La Mònica fa un regal a en Ferran. I al magatzem de la tieta es troben papers i fotografies de la tieta Victòria.

 • Poblenou - Cap. 4
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 4

  L'Antoni explica a la tieta Victòria la possibilitat d'obrir un nou negoci. En Ferran seguirà vivint amb la Mònica. En Martí està enamorat i l'Helena ha aconseguit el pis nou.

 • Poblenou - cap. 3
  Veure vídeo

  Poblenou - cap. 3

  En Ferran s'ha barallat amb el seu pare i es queda a viure a casa de la Mònica, però això li porta problemes. L'Antoni ja ha cobrat i explica a la família els seus plans de futur.

 • Poblenou - cap. 2
  Veure vídeo

  Poblenou - cap. 2

  L'Antoni i la Rosa estan desesperats, no troben la butlleta i l'Antoni culpa el seu fill Ferran, que es troba completament xafat, en conèixer la feina de la Mònica, la seva nòvia.

 • Poblenou - cap. 1
  Veure vídeo

  Poblenou - cap. 1

  Els Aiguadé són una família de classe mitjana baixa que viu en un barri obrer d'una gran ciutat. Tenen dos fills, una filla i una tieta que és propietària d'una taverna al mateix barri, però per un atzar, la seva vida comença a canviar.

Anar al contingut