TOTS ELS PROGRAMES

 • Capítol 73: Tinc "touchdown"
  Veure vídeo

  Capítol 73: Tinc "touchdown"

  El David va a fer unes proves per què l'agafin als Barcelona Dragons i, finalment, el fitxen per fer de "waterboy". El "quarterback" de l'equip es lesiona i el substitueix el David. Aleshores, la iaia pren el rol de "watergirl" i, sense adonar-se'n, intoxica tot l'equip.

 • Capítol 72: Tinc remordiments
  Veure vídeo

  Capítol 72: Tinc remordiments

  Després que el David i la Guillermina tinguessin un rotllet durant l'absència del Lopes, al David no el deixen viure els remordiments. El Lopes el veu tan desanimat que es preocupa per ell. Mestrestant, la Guillermina prepara el seu debut al Liceu.

 • Capítol 71: Tinc un cacao
  Veure vídeo

  Capítol 71: Tinc un cacao

  El Lopes es vol casar amb la Guillermina i va a Finlàndia a demanar els papers del divorci a la Diana. I allà se li desperta alguna coseta a ritme de salsa. L'Emma i l'Stasky entren en una feroç competició sobre la correcció lingüística.

 • Capítol 70: Tinc 48 hores
  Veure vídeo

  Capítol 70: Tinc 48 hores

  El Lopes té planejat passar un cap de setmana amb la Guillermina, però tothom el convenç que no seran capaços d'aguantar tantes hores junts. El David té un greu problema que no sap com solucionar: es fa pipí al llit.

 • Capítol 69: Tinc hormones
  Veure vídeo

  Capítol 69: Tinc hormones

  Ara que el Lopes i la Guillermina són nòvios, no troben mai ni el lloc ni el moment per tenir una mica d'intimitat. El Ramon vol fer una festa al seu pis amb l'Stasky, el David i l'Emma, però quan pugen l'ascensor, s'hi queden tancats.

 • Capítol 68: Tinc una cyberamiga
  Veure vídeo

  Capítol 68: Tinc una cyberamiga

  El Lopes coneix la Guillermina en un xat i se n'enamora. Però per culpa d'una casualitat, la Guillermina confon el Lopes amb el David, i el David decideix no treure-la de l'error. Per altra banda, l'Emma està convençuda que té poders perquè tot el que pensa es compleix.

 • Capítol 67: Tinc un tresor
  Veure vídeo

  Capítol 67: Tinc un tresor

  El Pol torna uns dies a Barcelona i el David està molt emocionat. Però, quan els dos amics es retroben, s'adonen que la seva relació ja no és com abans. La iaia ensenya unes joies molt valuoses al Lopes i li promet que les hi deixarà en herència.

 • Capítol 66: Tinc piu-piu
  Veure vídeo

  Capítol 66: Tinc piu-piu

  L'Emma i el Lopes porten el Marujito a un concurs de canaris refilaires perquè estan convençuts que pot convertir-se en una gran estrella. Mentrestant, la iaia està amoïnada perquè no entén l'argot juvenil. El Ramon s'ofereix a fer-li unes classes.

 • Capítol 65: Ho tinc tot controlat
  Veure vídeo

  Capítol 65: Ho tinc tot controlat

  L'Emma no sap com dir-li a l'Àngel que no vol casar-se amb ell, tot i que cada vegada s'acosta més el dia del casament. El David i el Lopes tampoc ho veuen clar i volen convèncer l'Emma que no es casi.

 • Capítol 64: Tinc un àngel de la guarda
  Veure vídeo

  Capítol 64: Tinc un àngel de la guarda

  Per deslliurar-se d'una multa, l'Emma diu que és la nòvia de l'Àngel, cosa que li permet cometre infraccions sense ser castigada. Un vell amic del cau proposa al Lopes escalar el Pedraforca. Com que no hi vol anar, diu que té una úlcera d'estómac.

 • Capítol 63: Tinc cera
  Veure vídeo

  Capítol 63: Tinc cera

  L'Stasky replanteja el bar oferint servei a domicili. L'Emma s'ofereix per portar una comanda al Museu de Cera, però passen les hores i no torna. El David i l'Stasky van a buscar-la. Per la seva part, el Lopes està organitzant un congrés de planificació de Ràdio Bofarull.

 • Capítol 62: Tinc tota la vida per endavant
  Veure vídeo

  Capítol 62: Tinc tota la vida per endavant

  L'Oriol, el pare del Lopes, es jubila i s'instal·la a casa dels nois. Però, com que estar jubilat és molt avorrit, el Lopes l'anima perquè s'apunti a fer activitats en un casal d'avis. Paral·lelament, el David se sent acomplexat perquè tothom li diu que està molt prim.

 • Capítol 61: Tinc herbetes
  Veure vídeo

  Capítol 61: Tinc herbetes

  La iaia no pot dormir i està hiperactiva, així que el Dr. Prim li recepta unes "herbetes" de maria. Com que la iaia n'ha de prendre, tots se n'aprofiten. Però el bon rotllo se'ls acaba quan el Lopes s'obsessiona pensant que la "secreta el persegueix".

 • Capítol 60: Tinc set de venjança
  Veure vídeo

  Capítol 60: Tinc set de venjança

  L'Àngel, el guàrdia urbà de la platja, busca l'Emma per tornar-li la xancleta que va perdre a l'estiu i per dir-li que l'estima. Per altra banda, en David gasta una broma pesada a l'Stasky, i viu terroritzat esperant el moment en què aquest decideixi venjar-se d'ell.

 • Capítol 59: Tinc ritme
  Veure vídeo

  Capítol 59: Tinc ritme

  Episodi especial en forma de musical. Han arribat les vacances d'estiu i el David se'n va a la platja a lligar. El Lopes i el Ramon també van a la platja, però a treballar.

Anar al contingut