TOTS ELS PROGRAMES

 • Planta baixa - Catalans atrapats pel món
  Veure vídeo

  Planta baixa - Catalans atrapats pel món

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat d'AIS Channel, el "Netflix de la medicina", hem explicat la situació d'alguns dels catalans atrapats pel món i hem entrevistat Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d'Economia.

 • Planta baixa - Els canvis del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els canvis del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat de la situació de les residències de gent gran, del pla d'ajuda al lloguer pels inquilins més perjudicats per la crisi del coronavirus del govern espanyol i de la vigilància per part dels veïns durant el confinament.

 • Planta baixa - Conflictes veïnals en confinament
  Veure vídeo

  Planta baixa - Conflictes veïnals en confinament

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat amb Natalia Sánchez i Marc Clotet sobre la iniciative #yomecorono, hem resol conflictes veïnals en confinament i hem explicat en què ha consistit la matarató científica centrada en el coronavirus en la que han participat centenars d'investigadors de tot el món.

 • Planta baixa - El consum cultural durant el coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - El consum cultural durant el coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat de l'impacte del coronavirus en el consum cultural, hem resolt els vostres dubtes sobres les custòdies compartides durant el confinament i hem explicat com afecta el virus la gent jove.

 • Planta baixa - Les xifres del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les xifres del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que el sistema de salut públic està arribant al límit a l'espera que arribi el pic d'infeccions de coronavirus i també de les targetes moneder que està repartint la Generalitat entre les famílies vulnerables per substituir les beques menjador i hem parlat amb Antoni Bassas sobre l'impacte psicològic del coronavirus.

 • Planta baixa - Debat telemàtic al Parlament
  Veure vídeo

  Planta baixa - Debat telemàtic al Parlament

  A "Planta baixa" hem seguit en directe el debat telemàtic entre el govern i l'oposició al Parlament de Catalunya sobre les mesures contra el coronavirus.

 • Planta baixa - Les dades del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les dades del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem analitzat com s'està vivint a les presons la pandèmia, hem parlat de l'educació en temps de confinament i hem explicat que 183 dels 195 països del món ja han confirmat contagis per coronavirus

 • Planta baixa - L'evolució de les mesures contra el coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'evolució de les mesures contra el coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que el 95% dels morts a Espanya tenen més de 60 anys i que 2 de cada 3 víctimes mortals, més de 80, hem parlat de la batalla política pel confinament i hem seguit en directe les compareixences del govern espanyol i el català. A més, Miki Núñez ens ha cantat "Escriurem" des de casa seva.

 • Planta baixa - L'origen del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'origen del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat amb Jordi Serra-Cobo, investigador de l'Institut de Recerca de la Biodiversitat, expert en coronavirus i ratpenats, sobre l'origen del virus. I hem conversat amb Nil Monró, una de les primeres altes del coronavirus

 • Planta baixa - Els dubtes del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els dubtes del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que la Xina, per primera vegada des que va començar el brot de coronavirus, no ha registrat cap contagi local; hem parlat de la vacuna contra el coronavirus, i de la situació dels centres d'internament d'estrangers.

 • Planta baixa - El debat sobre l'estat d'alarma
  Veure vídeo

  Planta baixa - El debat sobre l'estat d'alarma

  A "Planta baixa" hem seguit en directe el debat sobre l'estat d'alarma al Congrés dels Diputats i la roda de premsa de Salut per presentar la nova aplicació per avaluar els símptomes de coronavirus. A més, també hem explicat que el govern català, les entitats socials i els partits de l'oposició recriminen a Sánchez que el seu pla de xoc econòmic es queda curt i hem compartit els vostres vídeos sobre com passar el confinament de la millor manera possible.

 • Planta baixa - Les mesures per combatre el coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les mesures per combatre el coronavirus

  A "Planta baixa" hem explicat l'última hora de totes aquelles notícies relacionades amb el coronavirus. Hem parlat de la possible decisió de la Cambra del Gremi de Llibreters d'ajornar o cancel·lar la Diada Sant Jordi, del paquet de mesures econòmiques que presentarà el govern espanyol i de l'impacte social del coronavirus amb Marina Garcés. A més, hem entrevistat l'exprimer ministre d'Itàlia Matteo Renzi.

 • Planta baixa - L'evolució del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'evolució del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit l'última hora de totes aquelles noticies relacionades amb el coronavirus: hem parlat del primer assaig clínic a Catalunya per tractar la covid-19 i de les propostes per passar millor el confinament. A més, hem seguit en directe les compareixences de Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries; de Meritxell Budó, portaveu del govern de la Generalitat; de Miquel Buch, conseller d'Interior, i d'Alba Vergés, consellera de Salut.

 • Planta baixa - La gestió del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - La gestió del coronavirus

  A "Planta baixa" hem parlat de com s'ha viscut a Catalunya el primer dia amb escoles, instituts i universitats tancades. A més, també hem explicat que les mesures excepcionals pel coronavirus posen la soga al coll al sector cultural; hem parlat amb Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, i amb María Neira, directora de Salut Pública de l'OMS.

 • Planta baixa - Mesures contra el coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Mesures contra el coronavirus

  A "Planta baixa" hem parlat de totes les notícies d'última hora relacionades amb el coronavirus, com la restricció de les visites a familiars a les residències geriàtriques o les mesures del govern per combatre els efectes del virus. A més, hem parlat amb Jaume Collboni, primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, que està en quarantena, i hem seguit en directe la compareixença del govern, on el president Quim Torra ha anunciat el cessament d'activitat dels centres educatius i universitaris a partir d'aquest divendres.

Anar al contingut