TOTS ELS PROGRAMES

 • Planta baixa - De ple a la segona onada
  Veure vídeo

  Planta baixa - De ple a la segona onada

  Al "Planta baixa" d'avui hem parlat de la situació actual de la pandèmia a Catalunya amb experts en epidemiologia, hem avançat que la Generalitat deu 15,7 milions d'euros a les residències per a gent gran i hem explicat que el govern vol que 1,7 milions de treballadors es quedin a casa en els pròxims dies.

 • Especial Planta baixa - El rei a Barcelona i els tres expresidents de la Generalitat a Perpinyà
  Veure vídeo

  Especial Planta baixa - El rei a Barcelona i els tres expresidents de la Generalitat a Perpinyà

  A l'"Especial Planta baixa" hem seguit en directe les últimes novetats sobre la visita del rei a Barcelona i la compareixença dels expresidents de la Generalitat Quim Torra, Carles Puigdemont i Artur Mas a Perpinyà.

 • Planta baixa - 26 residències investigades
  Veure vídeo

  Planta baixa - 26 residències investigades

  A "Planta baixa" hem explicat que la Fiscalia investiga 26 residències de gent gran per la gestió de la crisi del coronavirus i hem avançat que el govern vol que els positius per Covid puguin votar presencialment a les eleccions del febrer amb un dispositiu que proposa diferents cues i franges horàries.

 • Planta baixa - Racisme immobiliari
  Veure vídeo

  Planta baixa - Racisme immobiliari

  A "Planta baixa" hem explicat que un estudi confirma que una persona amb cognom català rep més respostes d'immobiliàries que una amb un cognom àrab. A més, hem avançat que el vot de censura contra la directiva del Barça ha superat les 16.521 signatures, cosa que obliga Josep Maria Bartomeu a fer un referèndum, i hem fet un repàs de qui és qui en el cas de l'intent d'assassinat a Josep M. Mainat.

 • Planta baixa - Forçat a viure lluny de casa
  Veure vídeo

  Planta baixa - Forçat a viure lluny de casa

  A "Planta baixa" hem explicat la història del Francisco Sánchez, de 79 anys, que va ser desnonat mentre era fora de casa i, després de tota una vida a Barcelona, s'ha vist forçat a marxar a viure a Madrid. A més, hem avançat les últimes novetats del cas de l'intent d'assassinat de Josep M. Mainat i hem explicat que la majoria de professors "enrotllats" que surten a les sèries de televisió són homes, tot i que és una professió majoritàriament de dones.

 • Planta baixa - Viure sense saber llegir
  Veure vídeo

  Planta baixa - Viure sense saber llegir

  A "Planta baixa" hem explicat que l'exdiputat del Parlament Quim Arrufat hauria marxat de la CUP per dues denúncies per delictes d'agressió sexual i hem avançat que a Catalunya hi ha més de 100.000 persones que no saben llegir ni escriure o bé ho fan amb dificultats.

 • Planta Baixa - Les novetats del cas Mainat i l'apologia de l'anorèxia a internet
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Les novetats del cas Mainat i l'apologia de l'anorèxia a internet

  A "Planta baixa" hem explicat que en els últims 10 anys han crescut exponencialment a internet continguts que fan apologia de l'anorèxia i hem avançat les últimes novetats del cas Josep Maria Mainat.

 • Planta baixa - La jornada laboral de 4 dies
  Veure vídeo

  Planta baixa - La jornada laboral de 4 dies

  A "Planta baixa" hem explicat que la UGT demana treballar 4 dies a la setmana i planteja dues opcions per no haver de treballar més de 32 hores la setmana i poder cobrar el mateix i hem parlat i hem avançat que l'Ajuntament de Badalona deixa de pagar l'hostal a les famílies del bloc enderrocat, però només els ofereix un alberg temporal. A més, us hem presentat la Trufa, un porc vietnamita que viu a Vallecas

 • Planta baixa - Catalunya, l'última a tenir l'app Radar Covid
  Veure vídeo

  Planta baixa - Catalunya, l'última a tenir l'app Radar Covid

  A "Planta baixa" hem explicat que Catalunya és l'única comunitat on encara no hi ha implantada l'aplicació de rastreig de contactes per Covid, hem parlat del primer debat electoral de les eleccions presidencials dels Estats Units i hem avançat que en els primers vuit mesos de l'any s'han aconseguit fer 42 trasplantaments en centres pediàtrics, 7 més que l'any anterior, xifra que suposa un rècord.

 • Planta baixa - Un càncer a cada casa
  Veure vídeo

  Planta baixa - Un càncer a cada casa

  A "Planta baixa" hem conegut el cas de la Neus, que està lluitant contra un càncer i que ens ha obert les portes de casa seva per explicar-nos com ho està vivint ella i la seva família, i hem seguit en directe l'última hora sobre la inhabilitació del president Quim Torra.

 • Planta baixa - La inhabilitació del president Quim Torra
  Veure vídeo

  Planta baixa - La inhabilitació del president Quim Torra

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora sobre la inhabilitació del president Quim Torra. A més, hem explicat que alguns locutoris cobren a les persones que no dominen les llengües o les tecnologies per fer gestions i hem avançat que, amb el confinament, han augmentat un 30% les trucades fetes per amics i familiars que demanen suport per a casos de suïcidi.

 • Planta baixa - Fumar al carrer no es multa
  Veure vídeo

  Planta baixa - Fumar al carrer no es multa

  A "Planta baixa" hem explicat que, tot i que fa més d'un mes que a Catalunya està prohibit fumar a la via pública si no es manté la distància de seguretat, encara no s'ha posat cap multa i hem parlat d'un cas on la policia no va deixar que dues noies denunciessin un assetjament sexual verbal fins que es va fer viral a Instagram.

 • Planta baixa - Allau de trucades al 061
  Veure vídeo

  Planta baixa - Allau de trucades al 061

  A "Planta baixa" hem avançat que el Departament d'Educació no es va reunir ni una vegada amb els directors dels centres educatius el mes abans de començar el curs i hem explicat que el nombre total de trucades al 061 s'ha doblat respecte a l'any anterior, i ha passat de 5.000 a 10.000 en mig mes.

 • Planta baixa - El SEPE, cap a la vaga
  Veure vídeo

  Planta baixa - El SEPE, cap a la vaga

  A "Planta baixa" hem avançat que les oficines de treball de la Generalitat han rebut des de l'inici de la pandèmia 3.000 trucades al dia de ciutadans que es queixen de no haver cobrat l'ERTO o la prestació de l'atur i hem explicat que la decisió de passar la quarantena de la Covid a 10 dies no genera unanimitat entre els experts.

 • Planta baixa - Gimnasos en risc de tancar
  Veure vídeo

  Planta baixa - Gimnasos en risc de tancar

  A "Planta baixa" hem explicat que entre el 15 i el 50% dels usuaris han deixat d'anar al gimnàs després del confinament, i tres de cada deu centres continuen tancats, i hem parlat amb Felipe Campos, director de l'Associació Educativa Ítaca.

Anar al contingut