TOTS ELS PROGRAMES

 • Planta baixa - Jubilar-se abans d'hora
  Veure vídeo

  Planta baixa - Jubilar-se abans d'hora

  A "Planta baixa" hem explicat que el virus s'ha desbordat a Madrid, on s'han registrat més de 1.600 casos de Covid-19 en només 24 hores. A Catalunya, 4 de cada 10 catalans es jubilen abans dels 65 anys. I hem parlat del cas d'un veïns d'un bloc enderrocat de Badalona que es quedaran sense allotjament provisional el proper 30 de setembre.

 • Planta baixa - La vista del president Torra al Suprem
  Veure vídeo

  Planta baixa - La vista del president Torra al Suprem

  A l'"Especial Planta Baixa" d'avui hem seguit en directe la vista del president de la Generalitat, Quim Torra, al Suprem i la seva compareixença institucional amb l'anàlisi dels nostres experts.

 • Planta baixa - El debat de política general
  Veure vídeo

  Planta baixa - El debat de política general

  A "Planta baixa" hem seguit el debat de política general i hem explicat que el govern incompleix el 60% dels compromisos que surten d'aquest debat. A més a més, hem avançat que els últims 10 anys s'ha doblat el nombre de dones que tenen un fill més enllà dels 40 anys

 • Planta baixa - Pobles sense metge
  Veure vídeo

  Planta baixa - Pobles sense metge

  A "Planta baixa"lhem explicat que 3 de cada 10 consultoris mèdics públics de Catalunya continuen tancats i hem conegut el cas de la Dolors, una dona amb vulnerabilitat ecomòmica a qui Endesa reclama 5.000 euros.

 • Planta baixa - L'inici de curs
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'inici de curs

  A "Planta baixa" hem parlat de com ha estat l'inici, les dades i les recomanacions d'aquest inici de curs 2020-2021 i hem explicat que un col·lectiu de famílies d'alumnes i mestres denuncien la Conselleria i diversos centres perquè consideren que han de poder treballar o estudiar des de casa.

 • Planta baixa - Manifestacions en temps de pandèmia
  Veure vídeo

  Planta baixa - Manifestacions en temps de pandèmia

  A "Planta baixa" hem explicat com seran les manifestacions de l'11 de Setembre, afectades per la pandèmia, hem parlat amb Facu Díaz sobre lemes i càntics dels negacionistes de la Covid-19 i hem analitzat en què consisteix una nova estafa que busca buidar-nos la targeta de crèdit fent-se passar pel servei de vídeo d'Amazon.

 • Planta baixa - 3.000 ERTOs sota sospita
  Veure vídeo

  Planta baixa - 3.000 ERTOs sota sospita

  A "Planta baixa" hem explicat que s'estan investigant 3.000 empreses per ERTOs fraudulents a Catalunya, hem parlat amb una professora substituta que s'ha quedat sense plaça per no haver pogut anar a l'escola per culpa del coronavirus i hem conversat sobre les manifestacions en temps de pandèmia amb Jordi Graupera.

 • Planta baixa - Festes il·legals
  Veure vídeo

  Planta baixa - Festes il·legals

  A "Planta baixa" hem explicat que la patronal de l'oci nocturn ha rebut en poc més d'una setmana 26 denúncies per festes il·legals, hem parlat de les sèries de ficció diàries a TV3 amb el seu director, Vicent Sanchis, i hem entrevistat Meritxell Batet, presidenta del Congrés.

 • Planta baixa - La meva filla té la Covid-19
  Veure vídeo

  Planta baixa - La meva filla té la Covid-19

  A "Planta baixa" hem explicat quines són les grans incògnites de l'inici del curs escolar, hem parlat amb Juan Pedro Moré, l'home que va caure a l'aigua mentre pescava amb la seva barca i va fer el mort fins que el van trobar 8 hores després, i hem entrevistat Alba Vergés, consellera de Salut.

 • Planta Baixa - Mig Catalunya, sota restriccions
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Mig Catalunya, sota restriccions

  A "Planta baixa" hem seguit en directe la roda de premsa del govern en què s'ha anunciat quines noves mesures s'aplicaran a l'àrea metropolitana de Barcelona, a la Noguera i a tot el Segrià per frenar els brots de la Covid-19.

 • Planta baixa - Maltractament a les presons
  Veure vídeo

  Planta baixa - Maltractament a les presons

  A "Planta baixa" hem sentit el testimoni de dos presos que han estat interns de presons catalanes, que denuncien maltractaments per part de funcionaris, i hem parlat del Sant Jordi d'estiu, que se celebrarà el 23 de juliol, tres mesos després d'haver-lo ajornat per culpa de la pandèmia.

 • Planta baixa - Me'n vaig de Barcelona
  Veure vídeo

  Planta baixa - Me'n vaig de Barcelona

  A "Planta baixa" hem explicat que quan es va decretar el confiament total molts joves van marxar de Barcelona per anar a passar aquells dies a casa els seus pares i, quatre mesos després, alguns han decidit quedar-s'hi. A més, hem entrevistat Oriol Mitjà, metge especialista en malalties infeccioses de l'Hospital Germans Trias.

 • Planta baixa - No tenir fills per salvar el planeta
  Veure vídeo

  Planta baixa - No tenir fills per salvar el planeta

  A "Planta baixa" hem conegut la història de la Bàrbara Nicolau, que fa vaga de naixements, i hem explicat que els MIR de Catalunya amenacen de fer vaga al setembre si no aconsegueixen un conveni col·lectiu que posi fi als torns abusius i els sous precaris.

 • Planta Baixa - Confinament per decret
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Confinament per decret

  A "Planta baixa" hem seguit en directe la compareixença del president de la Generalitat, Quim Torra, on ha demanat que la ciutadania dels 8 municipis del Segrià es confini malgrat la resolució de la jutge i on ha anunciat l'aprovació d'un decret llei per actuar davant dels rebrots. A més, hem explicat que un segon confinament seria l'estocada definitiva per a molts comerços, restaurants i bars de Lleida.

 • Planta baixa - Un estiu sense "tancat per vacances"
  Veure vídeo

  Planta baixa - Un estiu sense "tancat per vacances"

  A "Planta baixa" hem explicat que, mentre alguns compten els dies que queden per marxar de vacances, molts professionals de diferents sectors aquest any es quedaran sense vacances per recuperar els ingressos perduts.

Anar al contingut