TOTS ELS PROGRAMES

 • Planta baixa - La feina després del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - La feina després del coronavirus

  A "Planta baixa" hem explicat que les investigacions a les residències Palau, CIM Bellaterra, Sant Llorenç Savall i Santa Rita són les primeres que arriben als jutjats i hem parlat de la feina després del coronavirus i de com el confinament ha accelerat el canvi digital en algunes empreses.

 • Planta baixa - L'ètica sanitària durant la pandèmia
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'ètica sanitària durant la pandèmia

  A "Planta baixa" hem parlat amb Joan Canimas, doctor en Filosofia i professor de la Universitat de Girona, sobre l'ètica sanitària durant la pandèmia, i hem explicat que, tot i la pujada del preu dels aliments, els agricultors denuncien que els supermercats continuen venent els productes fins a 7 vegades més cars del que els hi paguen.

 • Planta Baixa - Quin tipus de turisme farem els catalans aquest estiu?
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Quin tipus de turisme farem els catalans aquest estiu?

  A "Planta baixa" hem explicat que les administracions han gastat 30 milions d'euros en publicitat institucional durant la pandèmia i hem parlat dels aldarulls i les protestes per l'assassinat de George Floyd als EUA amb Marina Garcés.

 • Planta baixa - Com seran els nous casaments?
  Veure vídeo

  Planta baixa - Com seran els nous casaments?

  A "Planta baixa" hem explicat com seran els nous casaments, que ja es poden començar a celebrar durant la fase 2, i hem parlat amb dues dones que van viure a la Casa Cadis, una de les quals va denunciar Lagarder Danciu per agressió i robatori.

 • Planta Baixa - El seny xinès
  Veure vídeo

  Planta Baixa - El seny xinès

  A "Planta baixa" hem explicat com han viscut la pandèmia dues persones de procedència xinesa que regenten un restaurant i un basar i hem avançat que, tot i que aquest dilluns reobren les escoles que estan a la fase 2, només un 15% dels alumnes hi aniran.

 • Planta baixa - Quan podrem tornar al gimnàs?
  Veure vídeo

  Planta baixa - Quan podrem tornar al gimnàs?

  A "Planta baixa" hem seguit l'última hora i totes les reaccions del tancament de Nissan i hem explicat quines són les mesures que han de prendre els gimnasos per poder tornar a obrir.

 • Planta baixa - Les colònies d'estiu
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les colònies d'estiu

  A "Planta baixa" hem explicat que la Generalitat s'ha gastat gairebé 12 milions d'euros al dia només en despesa sanitària durant la pandèmia i que les agrupacions d'escoltes, els casals i les colònies comencen a obrir inscripcions per a un estiu atípic.

 • Planta Baixa - Multes per saltar-se el confinament
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Multes per saltar-se el confinament

  A "Planta baixa" hem explicat que la policia ha posat 130.000 multes a Catalunya per saltar-se el confinament i que 8 de cada 10 farmàcies ha atès clients amb símptomes de coronavirus que no han pogut entrar al sistema de salut.

 • Planta baixa - Estalviar en la factura de la llum
  Veure vídeo

  Planta baixa - Estalviar en la factura de la llum

  A "Planta baixa" hem explicat quins són els tres conceptes bàsics que hem de tenir en compte de la factura de la llum per estalviar energia i hem parlat de què es pot fer i què no en la fase 2 de la desescalada.

 • Planta Baixa - El programa Orfeu 2, cancel·lat
  Veure vídeo

  Planta Baixa - El programa Orfeu 2, cancel·lat

  A "Planta baixa" hem explicat que la Generalitat ha cancel·lat el programa Orfeu 2, la iniciativa per fer 139.000 testos PCR en laboratoris d'universitats i hem parlat de les obres de la Generalitat per desplegar la xarxa de fibra òptica a 10 capitals de comarca i 51 municipis, que ja estan en marxa.

 • Planta Baixa - Compte enrere a les escoles
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Compte enrere a les escoles

  A "Planta baixa" hem explicat que, davant la notícia de la Generalitat d'obrir les escoles l'1 de juny, la comunitat educativa es prepara a corre-cuita i amb una mica d'angoixa. A més, també hem resolt el dubte de si la teva empresa et pot obligar a agafar dies de vacances durant el confinament.

 • Planta baixa - Els detalls de la tornada a l'escola
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els detalls de la tornada a l'escola

  A "Planta baixa" hem explicat que les escoles i els instituts tornaran a obrir el 8 de juny a l'àrea de Barcelona i l'1 de juny a la resta de Catalunya, si es confirma que els territoris passen a la fase 2. També hem parlat amb Artur Mas, expresident de la Generalitat.

 • Planta Baixa - Surt a compte obrir ara els restaurants?
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Surt a compte obrir ara els restaurants?

  A "Planta baixa" hem explicat que, tot i que durant la fase 1 de la desescalada es poden tornar a obrir les terrasses, molts restaurants creuen que el risc econòmic no els compensa i hem parlat de l'aprovació per part del govern espanyol de la llei del canvi climàtic que fixa el 2050 com el final dels cotxes de gasolina i dièsel.

 • Planta baixa - La síndrome de la cabana
  Veure vídeo

  Planta baixa - La síndrome de la cabana

  A "Planta baixa" hem explicat que després de complir estrictament el confinament durant més de dos mesos, hi ha persones que ara no volen sortir al carrer, i que, des que va començar l'estat d'alarma, s'han doblat les peticions d'ajuda i d'assessorament de persones que no poden fer front al pagament del lloguer o de la hipoteca.

 • Planta Baixa - El sexe en confinament
  Veure vídeo

  Planta Baixa - El sexe en confinament

  A "Planta baixa" hem explicat que el desig sexual ha caigut en picat durant el confinament, segons una enquesta que ha fet un grup de sexòlegs, hem parlat de les amenaces per part d'Endesa de tallar la llum a alguns clients que no han pagat la factura durant la crisi. A més, també hem explicat que la Vall d'Hebron ha realitzat el primer trasplantament pediàtric de l'Estat a una adolescent que ha superat la Covid-19.

Anar al contingut