TOTS ELS PROGRAMES

 • Planta baixa - Les claus del vot per correu
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les claus del vot per correu

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat quines són les claus del vot per correu i hem resolt els dubtes dels espectadors. A més, hem entrevistat John Barry, historiador, professor de Salut Pública i autor del llibre "La gran gripe: la pandemia más mortal de la historia".

 • Planta baixa - La quarta onada serà la de la salut mental?
  Veure vídeo

  Planta baixa - La quarta onada serà la de la salut mental?

  Al "Planta baixa" d'avui hem parlat de les conseqüències de la pandèmia en la salut mental i hem conegut el cas de la Marta Portero, propietària de quatre restaurants de Barcelona. A més, hem explicat els detalls del pla de xoc rècord de més de 500 milions d'euros per a autònoms, pimes i afectats per ERTO, i hem parlat de les festes il·legals en plena pandèmia.

 • Planta baixa - Com seran les eleccions?
  Veure vídeo

  Planta baixa - Com seran les eleccions?

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat com seran les eleccions al Parlament de Catalunya i hem explicat quina és la situació dels hospitals catalans i quines mesures prenen per intentar evitar el col·lapse. A més, hem informat de quins són els diferents tipus de mascaretes i quina ens protegeix més del coronavirus.

 • Planta baixa - El TSJC manté les eleccions el 14F
  Veure vídeo

  Planta baixa - El TSJC manté les eleccions el 14F

  A "Planta baixa" hem explicat que el TSJC manté les eleccions al Parlament de Catalunya per al 14F de forma provisional i hem recollit les primeres reaccions polítiques a la notícia. A més, hem entrevistat Jordi Turull, exconseller de la Presidència i vicepresident de Junts.

 • Planta baixa - Sis milions en risc pel 14F
  Veure vídeo

  Planta baixa - Sis milions en risc pel 14F

  Al "Planta baixa" d'avui hem avançat que la Generalitat pot perdre fins a 6 milions d'euros si el TSJC no decideix aquest divendres sobre l'ajornament electoral. A més, hem explicat que el govern ha prorrogat fins al 7 de febrer les mesures anti-Covid i hem recollit les reaccions d'alguns dels principals sectors afectats.

 • Planta baixa - El TSJC tomba les eleccions del 30M
  Veure vídeo

  Planta baixa - El TSJC tomba les eleccions del 30M

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que el TSJC suspèn el decret de convocatòria de les eleccions del 30 de maig i manté en vigor el que les convoca el dia 14 de febrer i hem recollit les primeres reaccions polítiques a l'anunci. A més, hem informat que hi ha gairebé 2.000 classes confinades a Catalunya i hem parlat de la llei catalana d'accés a l'habitatge.

 • Planta baixa - 8.250 pisos turístics, en lloguer
  Veure vídeo

  Planta baixa - 8.250 pisos turístics, en lloguer

  Al "Planta baixa" d'avui hem avançat que el 86% dels apartaments turístics de Barcelona ja s'han passat al lloguer residencial. A més, també hem explicat quines són les conseqüències del temporal Filomena una setmana després al Priorat i a la Terra Alta i hem entrevistat Jaume Asens (En Comú Podem) i Ferran Moraga-Llop, vicepresident de l'Associació Espanyola de Vacunologia.

 • Planta baixa - S'ajornen les eleccions: el Govern proposa el 30 de maig
  Veure vídeo

  Planta baixa - S'ajornen les eleccions: el Govern proposa el 30 de maig

  Al "Planta baixa" d'avui hem informat en directe des del Parlament que hi ha consens entre els partits i el Govern per ajornar les eleccions i que la data proposada per a celebrar-les és el 30 de maig i hem explicat quin partit serà el més beneficiat i quin el més perjudicat per l'ajornament de les eleccions. A més, hem entrevistat Luis López Guerra, catedràtic de Dret Constitucional.

 • Planta baixa - Set dies més de restriccions
  Veure vídeo

  Planta baixa - Set dies més de restriccions

  A "Planta baixa" avui hem explicat que el govern ha allargat una setmana més les restriccions anti-Covid i hem recollit les reaccions dels diferents sectors afectats. A més, hem parlat del fred a les escoles i de les queixes de pares, alumnes i professors i hem entrevistat Sergi Sabrià, d'ERC.

 • Planta baixa - El govern proposarà ajornar les eleccions tres mesos
  Veure vídeo

  Planta baixa - El govern proposarà ajornar les eleccions tres mesos

  Al "Planta baixa" d'avui hem avançat que el govern posarà sobre la taula dels partits de divendres ajornar les eleccions tres mesos, i la data més plausible seria el 16 de maig. A més, hem explicat quins canvis podeu fer en els vostres contractes per estalviar en la factura de la llum i hem entrevistat Cristina Maragall, presidenta de la Fundació Pasqual Maragall i filla de l'expresident de la Generalitat, el dia que Pasqual Maragall fa 80 anys.

 • Planta baixa - L'endometriosi, una malaltia silenciada
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'endometriosi, una malaltia silenciada

  Al "Planta baixa" d'avui hem parlat de l'endometriosi, una malaltia silenciada que tenen una de cada deu dones. A més, hem explicat que Salut adverteix que és "poc probable" que es puguin revertir les restriccions en les pròximes setmanes i preveu UCI més plenes que al novembre, i hem avançat que la policia ja ha denunciat 848 restaurants per incomplir les restriccions de la Covid-19.

 • Planta baixa - Les conseqüències del temporal Filomena a Catalunya
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les conseqüències del temporal Filomena a Catalunya

  Avui, a "Planta baixa", ens hem desplaçat fins a Falset per explicar-vos l'última hora de les conseqüències que ha tingut el temporal Filomena al Priorat i la Terra Alta i hem entrevistat Pere Aragonès, vicepresident del govern amb funcions de president, i Ramon Tremosa, conseller d'Empresa i Coneixement. A més, hem parlat de la històrica nevada a Madrid i dels resultats de les enquestes sobre les eleccions del 14F.

 • Planta baixa - L'onada de fred a Catalunya
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'onada de fred a Catalunya

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que Educació insisteix que dilluns els centres obriran malgrat les males dades de la pandèmia i dels advertiments dels experts, ens hem preguntat si s'està complint la nova normativa dels patinets i hem avançat que més de la meitat dels hospitals públics o concertats catalans no tenen pàrquing gratuït.

 • Planta baixa - El 22% de la població, reticent a posar-se la vacuna
  Veure vídeo

  Planta baixa - El 22% de la població, reticent a posar-se la vacuna

  A "Planta baixa" hem parlat de l'assalt al Capitoli dels Estats Units, hem explicat què es pot fer i què no amb les noves mesures anti-Covid i hem avançat que s'està incomplint la llei del lloguer i que, de moment, el govern no ha posat cap multa. A més, hem entrevistat Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, i Gerard Giménez, analista de dades.

 • Planta baixa - Les noves mesures per Nadal
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les noves mesures per Nadal

  A "Planta baixa" us hem detallat les noves mesures anti-Covid aplicades pel govern de la Generalitat i us hem explicat com afectaran diferents sectors com la restauració o el comerç. A més, hem parlat de com viu el Nadal la gent gran que està sola i hem entrevistat Arnaldo Otegi, coordinador general d'EH Bildu.

Anar al contingut