TOTS ELS PROGRAMES

 • Planta baixa - Les incidències greus de Rodalies
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les incidències greus de Rodalies

  A "Planta baixa" hem parlat de les 208 incidències greus que va registrar Rodalies durant l'any 2019, de les quals 82 són atribuïdes a Adif. A més, també hem explicat el trasllat del judici pel crim de la Guàrdia Urbana a alguns dels escenaris clau del cas i hem descobert què significa el pin de colors que porten els polítics des de fa uns dies.

 • Planta baixa - La regulació de les apostes online
  Veure vídeo

  Planta baixa - La regulació de les apostes online

  A "Planta baixa" hem parlat de la regulació de les apostes online, de l'auge dels centres comercials davant el comerç electrònic i el comerç de proximitat i sobre si s'està blanquejant la figura de Jordi Pujol

 • Planta baixa - Els abusos sexuals a cuidadores
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els abusos sexuals a cuidadores

  A "Planta baixa" hem conegut el testimoni de tres treballadores de la llar que han patit abusos sexuals. A més, també hem parlat de la investigació oberta contra set empreses immobiliàries per possibles activitats il·legals, i sobre l'últim informe de la UGT, que explica que, cada mes, les dones cobren 543 € menys que els homes.

 • Planta baixa - Deportats per les protestes postsentència
  Veure vídeo

  Planta baixa - Deportats per les protestes postsentència

  A "Planta baixa" hem parlat amb l'Achraf El Harbouli i amb el Mohamed Zaaim, dues de les persones deportades després de les protestes postsentència. A més, també us portem l'última hora de la proposta de reunió entre Sánchez i Torra, us expliquem la situació de la vaga de 24 hores al polígon petroquímic de Tarragona i entrevistem Pablo Montesinos, vicesecretari de Comunicació del PP.

 • Planta baixa - La crisi per l'ús de les xarxes al Barça i la moda dels SUVs
  Veure vídeo

  Planta baixa - La crisi per l'ús de les xarxes al Barça i la moda dels SUVs

  A "Planta baixa" hem parlat de la crisi per l'ús de les xarxes socials al Barça amb Jaume Roures, director del grup Mediapro, i amb Sique Rodríguez, director del "Què t'hi jugues" de SER Catalunya. A més, també hem explicat per què els SUVs estan de moda i quin és el seu impacte ambiental.

 • Planta baixa - Forçats a canviar de pis
  Veure vídeo

  Planta baixa - Forçats a canviar de pis

  A "Planta baixa" hem parlat de l'enquesta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, que afirma que més de la meitat dels joves de Catalunya canviaran de pis quan se'ls acabi el contracte de lloguer. A més, també hem debatut sobre si s'ha d'entrevistar la ultradreta a la televisió pública i us hem explicat què és Mensakas, el nou servei de repartidors alternatiu a Glovo.

 • Planta baixa - El coronavirus escampa la xenofòbia
  Veure vídeo

  Planta baixa - El coronavirus escampa la xenofòbia

  A "Planta baixa" hem parlat del racisme generat pel coronavirus i de la decisió de rectificar per part de la Federació Catalana de Pàdel en relació a la igualtat en els premis dels seus tornejos entre les categories masculina i femenina. A més, també us hem explicat com funcionen les devolucions en calent i hem parlat de la justícia militar.

 • Planta baixa - La cancel·lació del Mobile
  Veure vídeo

  Planta baixa - La cancel·lació del Mobile

  A "Planta baixa" hem explicat quins seran els costos econòmics de la no celebració del Mobile World Congress, hem fet un repàs a la cronologia d'una suspensió anunciada i hem parlat del racisme que ha sorgit a causa del coronavirus. A més, hem parlat de la rectificació de la Federació Catalana de Pàdel en relació a la denuncia del cas de discriminació flagrant que vam fer al programa i hem conversat amb Ada Colau, alcaldessa de Barcelona.

 • Planta baixa - Creix la violència masclista
  Veure vídeo

  Planta baixa - Creix la violència masclista

  A "Planta baixa" hem explicat que, segons dades del Ministeri de l'Interior, set dones denuncien cada dia a Catalunya que han estat violades. A més, també hem valorat la possibilitat que el Mobile World Congress s'anul·li i les conseqüències que això suposaria, i hem parlat amb l'Ángel Hernández, que va ajudar a morir la seva dona.

 • Planta baixa - La revolució dels pagesos
  Veure vídeo

  Planta baixa - La revolució dels pagesos

  A "Planta baixa" hem parlat de la crisi dels preus dels aliments que afecta els pagesos. Sabeu quant cobren per cada quilo de poma, d'oli o d'avellanes? A més, també hem explicat quina és la situació del Mobile World Congress i el seu futur incert, i hem parlat d'un cas flagrant de discriminació per part de la Federació Catalana de Pàdel.

 • Planta baixa - La sinistralitat laboral
  Veure vídeo

  Planta baixa - La sinistralitat laboral

  A "Planta baixa" hem avançat les xifres de morts per accident laboral el 2019 i hem parlat amb Sergio Navarro i Modibo Keita, dos nois que van tenir un accident laboral. A més, també hem parlat de la nit dels Oscars, del rècord d'agressions homòfobes en aquest inici d'any i d'una operació contra el narcotràfic que va tenir lloc a Barcelona aquest dissabte.

 • Planta baixa - 8.000 professionals de la salut més
  Veure vídeo

  Planta baixa - 8.000 professionals de la salut més

  A "Planta baixa" hem parlat de la decisió de la Generalitat de contractar 8.000 professionals de la salut, 1.400 dels quals aniran a l'atenció primària. A més, també hem parlat del canvi climàtic, de la gala dels Oscars i de l'estudi sobre la qualitat de l'aire a Barcelona, que apunta que la contaminació causa el 48% dels casos d'asma infantil.

 • Planta baixa - La reunió entre Quim Torra i Pedro Sánchez
  Veure vídeo

  Planta baixa - La reunió entre Quim Torra i Pedro Sánchez

  A "Planta baixa" hem seguit l'última hora de la reunió entre el president del govern espanyol Pedro Sánchez i el president de la Generalitat Quim Torra. A més, hem fet un repàs de totes les reunions entre els presidents dels dos governs i hem parlat amb Magí Trullols, alcalde de la Conca de Barberà, que ens ha explicat que encara no han rebut les ajudes després dels danys que van causar els aiguats la passada tardor.

 • Planta baixa - Els barracons
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els barracons

  El govern de Torra es va comprometre a eliminar 100 dels 1.000 barracons que hi ha a Catalunya en els pròxims 4 anys, però encara no se n'ha enderrocat cap. A "Planta baixa" hem visitat l'escola Montigalà de Badalona, on fa 11 anys que estudien en barracons. A més, també hem parlat del caos que viu el Barça després de les declaracions creuades entre Abidal i Messi, de les protestes dels treballadors de Nissan i de la figura del "director d'intimitat" en els rodatges de sèries i pel·lícules.

 • Planta baixa - El trastorn obsessiu compulsiu
  Veure vídeo

  Planta baixa - El trastorn obsessiu compulsiu

  A "Planta baixa" hem explicat què és el TOC, el trastorn obsessiu compulsiu, amb la Clara López, psicòloga clínica i doctora, i el Manel Atserias, advocat president de l'Institut de Salut Mental de l'Advocacia, que té TOC, i hem conegut la història del Xavi, un noi de Sabadell que també pateix un trastorn d'aquest tipus. A més, també hem parlat dels permisos de paternitat, de la llei Aragonès i de la idea de posar a taula un menú més ecològic als menjadors de les escoles de Barcelona.