Un dia perfecte

Un dia perfecte

Contingut per majors de 12 anys

Un grup de treballadors humanitaris intenta treure un cadàver d'un pou en una zona de conflicte armat. Algú l'ha tirat a dins per corrompre l'aigua i deixar sense proveïment les poblacions properes. Però la tasca més simple es converteix aquí en una missió impossible, a causa de les circumstàncies. Els cooperants recorren el delirant paisatge bèl·lic com ratolins en un laberint, que podria no tenir sortida. Una guerra dins d'una altra guerra, en la qual l'únic enemic és potser la irracionalitat.
La crisi que tracten de resoldre és humanitària, però ells només són humans. Humor, drama, tendresa, rutina, perill, esperança: tot hi cap en un dia perfecte. Aquesta pel·lícula no té més gènere que el de la vida. Com en un joc de nines russes, és un drama dins d'una comèdia, dins d'una "road movie", dins d'una pel·lícula bèl·lica.


A PERFECT DAY

Productores: Mediaproducción i Reposado Producciones Cinematográficas, 2015
Director: Fernando León de Aranoa
Guió: Fernando León de Aranoa amb la col·laboració de Diego Farias
Director de fotografia: Alex Catalán
Música original: Arnau Bataller
Intèrprets: Benicio del Toro (Mambrú), Tim Robbins (B), Olga Kurylenko (Katya), Mélanie Thierry (Sphie), Fedja Stukan (Damir), Eldar Residovic (Nicola) i Sergi López (Goyo)

Informació d'interèsDisponible fins al 09/12/2020 a les 23.59
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3