TOTS ELS PROGRAMES

 • El sentit d'un final
  Veure vídeo

  El sentit d'un final

  En Tony Webster, un home jubilat i divorciat, porta una vida tranquil·la i solitària. Un dia descobreix que la mare de la Verònica, la seva xicota a la universitat, li va deixar al seu testament un diari que custodiava el seu millor amic. Per recuperar el diari, ara en mans d'una Verònica gran i misteriosa, es veu obligat a retrobar-se amb el seu passat. EL SENTIT D'UN FINAL (The sense of an ending) Direcció: Ritesh Batra Guió: Nick Payne (Novel·la: Julian Barnes) Producció: Origin Pictures, BBC Films, Filmnation Entertainment País: Gran Bretanya Any: 2017 Durada: 108 minuts Fotografía: Christopher Ross Música: Max Richter Intèrprets: Jim Broadbent, Charlotte Rampling, Harriet Walter, Michelle Dockery, Emily Mortimer, Billy Howle, Joe Alwyn, Freya Mavor, Matthew Goode, Edward Holcroft, James Wilby

 • Les lleis de la termodinàmica
  Veure vídeo

  Les lleis de la termodinàmica

  El Manel, un físic prometedor i una mica neuròtic, es proposa demostrar que la seva relació amb l'Elena, una cotitzada model i actriu en potència, no ha estat un desastre total per culpa seva, sinó perquè estava determinada per endavant per les lleis de la física, aquelles que van descobrir genis com Newton, Einstein o els pares de la mecànica quàntica. I, especialment, per les tres lleis de la termodinàmica. LES LLEIS DE LA TERMODINÀMICA Productora : Zeta Cinema, Atresmedia Cine, On Cinema 2017 amb la participació de Netflix, Televisió de Catalunya, AtresMedia, ICAA i ICEC. 2017 Directr: Mateo Gil Guionista : Mateo Gil Director de fotografia: Sergi Vilanova Música : Fernando Velánzquez Intèrprets : Victo Sanz (Manel), Berta Vázquez (Elena), Chino Darín (Pablo), Vicky Luengo (Eva), amb la col·laboració especial d'Irene Escolar (Raquel) i Josep M. Pou (Amat).

 • Un casament vermell de sang
  Veure vídeo

  Un casament vermell de sang

  UN CASAMENT VERMELL DE SANG (Alliances rouge sang) Direcció: Marc Angelo Guió: Sylvie Audcoeur, Anna Fregonese (Història: Florence Philipponat, Nicolas Jean) Producció: Alauda Films / France Télévisions / TV5 Monde País: França Any: 2016 Durada: 88 minuts Fotografía: Yves Dahan Música: Nicolas Jorelle Intèrprets: Barbara Cabrita, Anthony Delon, Macha Méril, Guillaume Cramoisan, Denis M'Punga, Sylvie Audcoeur, Joy Esther, Franck Adrien, Romain Brethau, Olivier Granier, Solen Messager-Dumoulin, Valérie Leboutte, Carole Migneret, Christelle Bui El mateix dia que es casen l'Anna i el Guillaume, la primera dona d'ell apareix morta, i sembla que l'han assassinat. Arran d'aquesta mort, l'Anna comença a adonar-se que tots els membres de la rica família del seu nou marit amaguen secrets inconfessables: ell, la seva sogra, el seu cunyat..., fins i tot el jardiner de la casa. Els indicis s'acumulen contra el Guillaume, que aviat es converteix en el principal sospitós de l'assassinat de la seva exdona. L'Anna fa el que pot per intentar ajudar-lo, però de mica en mica descobreix més secrets que li fan canviar el concepte que tenia del Guillaume, i al final arriba a sospitar de tots els que l'envolten.

 • 7 raons per fugir
  Veure vídeo

  7 raons per fugir

  La família, el nen pobre, els veïns, la llogatera, l'empresari, un home atropellat i un casament. 7 històries d'humor negre d'una societat disfuncional. 7 RAONS PER FUGIR Producció: Producciones del interior, AIE amb la producció associada de No hay Banda SL i Compacto SCCL. 2018 Directors: Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras Guió: Esteve Soler, a partir de les obres de teatre del mateix autor Direcció de fotografia : Gabriel Campoy Música : Julie Reier Intèrprets: Francesc Orella (pare), Rosa Cadafalch (mare), Pol López (fill), Vicky Peña (muller), Ramon Fontseré (marit), Emma Suárez (veïna), Sergi López (veí), Manolo Solo (Eugenio), Àgata Roca (compradora), Alain Hernández (agent immobiliari), Albert Ribalta (penjat), Pepe Viyuela (empresari ), Lola Dueñas (dona empresari), Àlex Brendemühl (ferit), Aina Clotet (dona), Borja Espinosa (veí 2), David Verdaguer (nuvi), Núria Gago (núvia), Jordi Sánchez ( mossèn).

 • Be happy!
  Veure vídeo

  Be happy!

  Els MGMC actuen a Londres. Hi van en Peter, psiquiatre freudià casat amb el finlandès Mika; en David, jove britànic gai que viu a Banyoles, addicte al Grinder, i la Coco Lamour, actriu francesa de París. En Peter és molt amic de la Maria, també psiquiatra freudiana, i de la Betsy, la mare d'en David, que viu a Cadaqués. La Maria hi fa un viatge per passar uns dies amb la Betsy. En David treballa en una companyia informàtica de Girona que dirigeix una jove índia, Usha, molt talentosa i que passa una crisi gran amb la seva parella, en Daniel, mallorquí que viu a Barcelona. L'Albert és un famós escriptor britànic retirat a Begur passant el dol per la pèrdua de la seva parella. La Gilda, una gran actriu mig escocesa, mig alemanya, viu a Mallorca i és molt amiga d'en Joan Laínez i dels MGMC. A casa d'ella cada dia és una festassa. Tots estan preocupats per la història del mal d'amor dels xicots joves. Però, com diu Shakespeare "Tot el que és bo, acaba bé" en un viatge de tota la colla a Mallorca. BE HAPPY! Productora: Els Films de la Rambla, S.A. amb la col·laboració de Cinètica Produccions, 2019 Director i guionista: Ventura Pons Directors de fotografia: Andalu Vila-San-Juan, Tito Arcas, Joan Bordera i Andrea Resmini Música: Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Josep Torrens i Joaquim Badia Intèrprets: Billy Cullum (David), Toni Vallès (Daniel), Siân Phillips (Maria), Gary Wilmot (Peter), Vicky Peña (Betsy), Mathew White (Albert), Minnie Marx (Gilda), Usha Jadhav (Avni), Juha Sorola (Mika), Joan Laínez (Joan), Karme Màlaga (Coco) i els Mallorca Gay Men Chorus

 • Elisa i Marcela
  Veure vídeo

  Elisa i Marcela

  1885. La Corunya. El primer dia d'escola la Marcela coneix l'Elisa, amb qui farà una gran amistat, que amb el temps comença a ser mal vista pels pares de la Marcela, que l'enviaran a estudiar fora per posar fi a les seves sospites. Els anys passen, però els sentiments es mantenen. Quan torna a Galícia, decideix anar a buscar l'Elisa i viure felices una vida en comú. Però la gent del poble comença a parlar i la parella decideix traçar un pla: l'Elisa abandonarà un temps el poble per tornar convertida en el Mario i casar-se amb la Marcela. ELISA I MARCELA Producció: Una pel·lícula original de Netflix amb coproducció de Televisió de Catalunya, Rodar y Rodar, Zenit tv, Lanube peliculas, Movies Production AIE, amb l'associació de Film Factory i la participació de Canal Sur Radio y Televisión, Televisión de Galicia i la col·laboració d'ICEC i subvenció da Axencia Galega Das Industrias Culturals, 2019 Direcció i guió: Isabel Coixet Director de fotografia: Jennifer Cox Producció executiva TVC: Oriol Sala-Patau i Cruz Rodriguez Producció executiva: Joaquín Padró, Mar Targarona, Zaza Ceballos i Jose Carmona Música: Sofia Oriana Infante Souto Intèrprets: Natalia de Molina (Elisa/Mario), Greta Fernández (Marcela), Sara Casasnovas (Ana), Tamar Novas (Andrés), María Pujalte (Mare Marcela), Francesc Orella (Pare Marcela), Manolo Solo (Alcaide) i Lluís Homar (Gobernador de Porto)

 • El crèdit
  Veure vídeo

  El crèdit

  Un home es veu en la necessitat de demanar un préstec a una banc i el director de la sucursal l'hi nega, perquè no hi veu garanties de solvència. Davant l'impossibilitat d'aconseguir El crèdit de grat, amenaça el bancari de seduir i anar se'n al llit amb la seva dona, si no accedeix a aprovar l'operació. Basada en l'obra teatral d'èxit de Jordi Galceran, el guió, escrit en clau de comèdia, és de Jordi Galceran i Ramon Paso. EL CRÈDIT Productores: Televisió de Catalunya, Radiotelevisión Española i Focus Audiovisual, 2019 Directors: Abel Folk i Joan Riedweg Guió: Jordi Galcerán i Ramon Paso Producció executiva TV3: Conxa Orea Producció executiva RTVE: Maite Pisonero Producció executiva FOCUS: Pere Roca Direcció de fotografia: Pol Turrents Intèrprets: Jordi Bosch (Gregori), Pere Ponce (Antoni), Agnès Busquets (Cristina), Albert Salazar (Joan) i Carla Schilt (Alba) amb col·laboracions especials: Àngels Gonyalons (Laura), Abel Folk (Rodamon), Directora del banc 1 (Mercè Sampietro), Senyor Marcial (Joan Pera) i Director de banc 2 (Mag Lari)

 • Ara
  Veure vídeo

  Ara

  "Ara" és una pel·lícula de ficció rodada amb pacients reals que mostra com un equip de psicòlegs clínics especialistes en patologia alimentària lluiten amb l'única arma que tenen, el sentit comú, contra l'absurditat a què es veuen abocades moltes noies com la Núria, una nova pacient amb anorèxia que arriba al centre, que posa a prova la professionalitat dels terapeutes.

 • Èxode
  Veure vídeo

  Èxode

  Principis de 1939. Després de la desfeta a la Batalla de l'Ebre la població civil republicana va començar una fugida massiva cap a França. A dones, nens i vells, s'hi van afegir els milers de soldats republicans que, a poc a poc, i veient que s'acostava la derrota, anaven desertant. Aquesta és la història d'un viatge emprès per més de 460.000 persones; és la història de tots aquells que van fugir i van deixar enrere la seva vida a la recerca d'una nova llar. ÈXODE Producció: Televisió de Catalunya, Set Màgic Audiovisual, Enciende TV, i producció associada de Nèmesis Media i ImpulsaFilm, amb la participació de Canal Sur Radio y Televisión S.A, À punt i Aragón TV i la col·laboració d'ICEC, Ara Lleida! i Centre Experimental de la Cinematografia i Les Arts Audiovisuals de Catalunya, 2019 Director: Román Parrado Guionista: Eduard Sola Director de fotografia: Adrià Pastor Producció executiva TVC: Oriol Sala-Patau i Esther Dueñas Productor executiu Set Màgic Audiovisual: Oriol Marcos Intèrprets: Roser Tapias (Maria), Marcel Borràs (Guillem), Joan Amargós (Antoni), Òscar Muñoz (Pertegàs) Marta Aguilar (Nieves), Zoe Stein (Paula), Lucía Esteban (Victoria), Paul Berrondo (Octavi), Ivan Benet (Joanet), Manuel Morón (Ramon) i Mª Alfonso Rosso (Asunción).

 • El somni aconseguit
  Veure vídeo

  El somni aconseguit

  Els socis d'una gran empresa analitzen en un gabinet de crisi per què estan a punt de fer fallida, després d'haver tingut a Amancio Ortega i el seu model de negoci com a exemple a seguir. Les picabaralles personals acabaran per afectar a tots. Historias de leyenda - El somni aconseguit Productores: coproducció amb la Forta, amb la participació de CANAL SUR TELEVISION, S.A. (CANAL SUR), CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, S.A. (CCMA, S.A.), CORPORACIÓN RADIO E TELEVISIÓN DE GALICIA, S.A. (CRTVG), EUSKAL TELEBISTA-TELEVISION VASCA, S.A.(ETB) i de les productores DIVISIÓN X.L. PRODUCCIONES, S.L. i A CONTRALUZ FILMS, S.L. 2016. Director: José Ortuño Guionista: José Ortuño Productors: Pilar Crespo i Xavi Granada Productora delegada TVC: Elisa Plaza Director fotografia: Fran Fernández-Pardo Composició musical: Pablo Cervantes Intèrprets: Fran Paredes (Jano), Marina Gatell (Ángela), Juanma Lara (Jorge), Xabier Ortuzar (Benjamín), Tamara Canosa (Eva Linares) e Isabel Naveira (Uxía).

 • El pacte dels estudiants
  Veure vídeo

  El pacte dels estudiants

  Tres alumnes acabats de sortir de la universitat reben l'encàrrec de buscar una pel·lícula que, pel que sembla, podrien haver fet Lorca, Dalí i Buñuel durant la seva estada a la residència d'estudiants. Històries de llegenda - El pacte dels estudiants Productores: coproducció amb la Forta, amb la participació de CANAL SUR TELEVISION, S.A. (CANAL SUR), CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, S.A. (CCMA, S.A.), CORPORACIÓN RADIO E TELEVISIÓN DE GALICIA, S.A. (CRTVG), EUSKAL TELEBISTA-TELEVISION VASCA, S.A.(ETB) i de les productores DIVISIÓN X.L. PRODUCCIONES, S.L. i A CONTRALUZ FILMS, S.L. 2016. Director: Juan Miguel del Castillo Guionistes: Sergio Crespo, Alejandro Torres i Juan Miguel del Castillo Productors: Pilar Crespo i Xavi Granada Productora delegada TVC: Elisa Plaza Director fotografia: Juan González Composició musical: Pablo Cervantes Intèrprets: Marina Salas, Alejandro Albarracín, Alba Messa, Kandido Uranga, Sebastián Haro i Juan Carlos Sánchez.

 • L'enigma Verdaguer
  Veure vídeo

  L'enigma Verdaguer

  La pel·lícula s'acosta a la figura de Verdaguer. Es tracta d'un film que vol trobar l'home darrere del mite a través dels principals fets de la seva vida.

 • Cançó per a tu
  Veure vídeo

  Cançó per a tu

  Barcelona, 1965. La Laia estudia dret a la Universitat de Barcelona. Treballa els matins a la biblioteca de la universitat per pagar-se els estudis, i compon cançons en el seu temps lliure. La Laia acaba de començar a sortir amb l'Ignasi, un estudiant de matins compromès amb la lluita clandestina contra el franquisme. El problema de la Laia és que no suporta el millor amic de l'Ignasi, el David, un nen superficial de casa bona. Però el David no és el que sembla. Nova cançó. Caputxinada. Assemblea de Catalunya. Manifestacions del febrer del 76. Productores: TV3 i Galápagos Media amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya Director: Oriol Ferrer Productor: Pau Calpe Rufat Productors executius TV3: Cruz Rodríguez i Oriol Sala-Patau Argument: Pau Calpe Rufat Guió: Marta Grau Fotografia: David Omedes Música: David Cervera "Cançó per a tu" és un tema d'Ivette Nadal Intèrprets: Laia (Candela Serrat), David (Nao Albet), Ignasi (Fèlix Herzog), Núria (Paula Màlia)

 • Assassinats a Avinyó
  Veure vídeo

  Assassinats a Avinyó

  La comandant Laurence Ravel, de la comissaria central d'Avinyó, té un dia complicat. Just quan acaben d'imposar-li la incorporació al seu equip de la seva neboda Julie Ravel, filla del germà bessó de Laurence, amb qui fa molts anys que no es parla, una neboda que Laurence ni tan sols coneixia, els avisen que, en uns treballs de restauració de la biblioteca del palau pontifical, han trobat l'esquelet d'una dona dins el que sembla una cambra secreta de l'època de Benet XIII. Aviat se sabrà que l'esquelet és el d'una amiga d'infantesa de Laurence, i també caldrà tenir en compte la llegenda del tresor amagat dels papes al palau d'Avinyó... ASSASSINATS A AVINYÓ (Meurtres à Avignon) Direcció: Stèphane Kappes Guió: Armelle Patron, Emmanuel Patron Producció: PM SA / AT-Production / Radio Télévision Belge Francophone (RTBF) / France Télévisions / Radio Télévision Suisse / TV5 Monde / France 3 País: França Any: 2016 Durada: 86 minuts Fotografía: Emmanuel Soyer Música: Emmanuel Soyer Intèrprets: Catherine Jacob, Laëtitia Milot, Farouk Bermouga, Solène Delannoy, Pascal Elso, Isa Mercure, Frédéric Bodson

 • Vilafranca
  Veure vídeo

  Vilafranca

  Una família es reuneix per celebrar la festa major unida al voltant del pare que pateix Alzheimer. Però la progressiva desaparició d'aquesta figura i del seu lideratge fa aflorar totes les rancúnies, tots els secrets i totes les frustracions de cada membre de la família. VILAFRANCA Productores: Diagonal Televisió S.L.U. i Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 2018 Direcció: Lluís M. Güell Adaptació i guió: Jordi Casanovas Producció executiva Diagonal: Albert Sagalés Producció delegada TVC: Esther Dueñas Música original: Xavier Capellas Direcció fotografia: Sergi Bartrolí Intèrprets: Joan Pera (Pere), Lluïsa Castell (Cristina), Carme Sansa (Aurèlia), David Bagés (Josep), Ana Ycobalzeta (Carme), Alícia Pérez (Pilar), David Vert (Albert), Manuel Veiga (Santi), Georgina Latre (Joana/Cristina jove/veu en off), Laia Manzanares (Eva) i Marc Rius (Dani / Santi jove) Basada en l'obra de teatre homònima, escrita i dirigida per Jordi Casanovas.

Anar al contingut