No ploris, vola

No ploris, vola

Contingut per majors de 7 anys

"No ploris, vola" explica la història de la Nana Kunning, una mare lluitadora que esdevé una famosa artista i lluitadora a causa d'una una tragèdia familiar que va succeir fa temps. Vint anys després, la Jania Ressmore, una jove periodista, obsessionada amb el fenomen Kunning segueix la pista del fill de la Nana, l'Ivan, ara convertit en un apassionat falconer. Junts emprenen una travessia per una de les rutes més perilloses del món i l'atracció entre ells va creixent, sense que l'Ivan sàpiga els veritables motius de la Ressmore per apropar-se a ell. Així, el viatge els obligarà a qüestionar les seves creences de la vida, descobrint que l'amor els ha arribat com a conseqüència de les seves pròpies tragèdies.

NO PLORIS, VOLA

Producció: Wanda Visión , Arcadia Motion Pictures i Buffalo Gal Pictures en coproducció amb Manitoba Films i Noodles Production, 2012
Direcció i guió: Claudia Llosa
Director de fotografia: Nicolas Bolduc
Música: Michael Brook
Intèrprets: Jennifer Connelly (Nana), Cillian Murphy (Ivan), Mélanie Laurent (Ressmore), William Shimell (Newman), Zen McGrath (Ivan), Winta Mcgrath (Gully) i Oona Chaplin (Alice)

Informació d'interèsDisponible fins al 27/11/2020 a les 23.59
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3