L'ombra de la llei

Contingut per majors de 16 anys

Barcelona, any 1921. Espanya viu un moment agitat i caòtic: són els anys del plom, fruit dels violents enfrontaments de carrer entre buscabregues i anarquistes. En aquesta situació tensa, Aníbal Uriarte és un policia enviat a Barcelona per col·laborar amb la comissaria local de policia en la detenció dels culpables d'un robatori en un tren militar. L'Aníbal i les seves formes no troben gaire suport entre els seus companys, i de seguida comencen els enfrontaments i les desconfiances amb l'inspector Rediú, un superior corrupte. L'Aníbal entrarà en contacte no només amb els baixos fons de la societat barcelonina, on coneixerà un baró alemany mafiós amb importants connexions, sinó també amb el món anarquista més radical, disposat a tot per aconseguir els seus objectius. Aquí coneixerà la Sara, una jove lluitadora i temperamental. Aquesta trobada tindrà conseqüències inesperades per a totes dues parts.

L'OMBRA DE LA LLEI

Producció: Vaca Films, Altresmedia Cine i la Ley del Plomo A.I.E en associació amb Sábado Películas i Coproducció amb Playtime Production, 2018
Director: Dani de la Torre
Guió: Patxi Amezcua
Director de fotografia: Josu Incháustegui
Música: Manuel Riveiro i Xavi Font, gravada amb l'Orquestra Simfònica de Galícia. El tema central del film, "Hasta el último suspiro", l'interpreta la soprano Ainoha Arteta.
Intèrprets: Luis Tosar (Aníbal), Michelle Jenner (Sara), Vicente Romero (Rediú), Ernesto Alteiro (Tísico), Manolo Solo (Barón) i Paco Tous (Salvador).

Informació d'interèsDisponible fins al 30/05/2020 a les 23.59
Subtítols en: català i English
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3