Incerta glòria

Accedeix a la versió amb audiodescripció

Incerta glòria

Accedeix a la versió amb audiodescripció
Contingut per majors de 12 anys

Guanyadora de 8 Premis Gaudí a la X edició.

Front d'Aragó, 1937. Lluís, un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica viuda de la qual s'enamora, la Carlana, que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca. El millor amic del Lluís, el Soleràs, un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat. Quan la Trini arriba al poble, no triga a descobrir la traïció del Lluís i s'estableix entre ells dos un "estat de guerra" que farà trontollar tots els seus fonaments morals. Una pel·lícula en què el rerefons d'una guerra fa aflorar les passions humanes amb tota la seva intensitat.

INCERTA GLÒRIA

Productora: Massa d'Or Produccions Cinematogràfiques i Audiovisuals en producció associada amb Televisió de Catalunya, 2017
Direcció: Agustí Villaronga
Guió: Coral Cruz i Agustí Villaronga basat en la novel·la Incerta Glòria de Joan Sales
Direcció de fotografía: Josep M.Civit, AEC
Música: Marcus JGR
Intèrprets: Marcel Borràs (Lluís), Núria Prims (Carlana), Oriol Pla (Soleràs), Bruna Cusí (Trini), David Bagés (Capità Picó), Jordi Coromina (Doctor), Jorge Ydalga (Fermín) amb la col·laboració epsecial de Luisa Gavasa (Olegaria), Juan Diego (Cagorcio), Terele Pávez (Molinera) i Fernando Esteso (Moliner)

Informació d'interèsDisponible fins al 30/04/2020 a les 23.59
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3