Versió amb audiodescripció

Èxode

Versió amb audiodescripció

Principis de 1939. Després de la desfeta a la Batalla de l'Ebre la població civil republicana va començar una fugida massiva cap a França. A dones, nens i vells, s'hi van afegir els milers de soldats republicans que, a poc a poc, i veient que s'acostava la derrota, anaven desertant. Aquesta és la història d'un viatge emprès per més de 460.000 persones; és la història de tots aquells que van fugir i van deixar enrere la seva vida a la recerca d'una nova llar.

Direcció: Román Parrado

Intèrprets: Roser Tapias (Maria), Marcel Borràs (Guillem), Joan Amargós (Antoni), Òscar Muñoz (Pertegàs)  Marta Aguilar (Nieves), Zoe Stein (Paula), Lucía Esteban (Victoria), Paul Berrondo (Octavi), Ivan Benet (Joanet), Manuel Morón (Ramon) i Mª Alfonso Rosso (Asunción)

Origen: Catalunya

Any: 2019

Guió: Eduard Sola

Producció:  Televisió de Catalunya, Set Màgic Audiovisual, Enciende TV, i producció associada de Nèmesis Media i ImpulsaFilm,  amb la participació de Canal Sur Radio y Televisión S.A, À punt i Aragón TV i la col·laboració d'ICEC, Ara Lleida! i Centre Experimental de la Cinematografia i Les Arts Audiovisuals de Catalunya

Fotografia: Adrià Pastor

Música: Pedro Pardo

Títol original: Èxode

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3