Accedeix a la versió amb audiodescripció

Els fills del sol

Accedeix a la versió amb audiodescripció
Contingut per majors de 7 anys

Ferran Calvet, un jove científic català, passa de donar classes a la Universitat de Santiago, a l'exili forçat l'any 1936. En una decisió difícil d'entendre, dos anys després, i en plena Guerra Civil, opta per tornar a Galícia amb la seva família per assumir la direcció científica de Zeltia, una empresa farmacèutica gallega de nova creació. Per a Calvet, la tornada suposarà, després d'uns primers moments d'incertesa en un calabós franquista, la terrible frustració de ser apartat de la seva càtedra universitària. Tanmateix, la seva tasca al capdavant de Zeltia, comportarà avenços científics de primer ordre que li permetran, anys més tard, recuperar el seu lloc a les aules de la universitat.


Productora: Diagonal Televisió, Portocabo TV, Televisió de Catalunya, Televisión de Galícia i  amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Junta de Galícia (AGADIC), 2016
Director: Ramón Costafreda i Kiko Ruiz Claverol
Guió: Ramón Costafreda, Pepe Coira, Daniel Domínguez, Alfred Pérez-Fargas & Roges Danès
Productors executius: Albert Sagalés, Alfonso Blanco i Fernando Madriñán
Productora executiva TVC: Cruz Rodríguez
Director de fotografia: Xavier Gil
Música: Xavi Font
Intèrprets: Pablo Derqui (Ferran Calvet), Xosé Barato (Ramón Rabella), Vicky Luengo (Elena), Tamar Novas (Nicolás), Víctor Duplà (José Fernández), Xulio Abonjo (Antonio Fernández), Roser Tapias (Carmela Doménech), Celso Bugallo (Ramiro) i Clara Segura (Antonia Doménech).

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3