Pel·lícules dels Premis Gaudí a la carta

"La plaga", "La llum d'Elna", "Petitet", "Ebre, del bressol a la batalla"... Pel·lícules guardonades amb Premis Gaudí que pots veure a la carta

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Pel·lícula

Carta a Eva - capítol 1

Contingut per majors de 13 anys

Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió a la VI edició.

La jove Juana Doña està ofesa per les declaracions de l'ambaixador argentí, que diu que "Espanya éss un oasis de pau". Aconsegueix col·locar una bomba a l'ambaixada argentina amb l'ajuda dels seus camarades comunistes, però ràpidament són tots detinguts i condemnats a mort.
Les històries d'aquestes dones s'aniran entrecreuant durant la preparació de la visita oficial. Mentre Eva Perón confecciona la llista del seguici que l'acompanyarà en el seu viatge, Carmen Polo organitza meticulosament, juntament amb Franco i els seus assessors, el disseny protocol·lari de la visita.

Carmen espera amb por la visita de la primera dama argentina, una dona que es defineix pel gust d'ajudar els seus pobres "descamisats". En moltes ocasions, tant per mitjà dels discursos com a la ràdio, es desfoga amb paraules en defensa del poble. Un to tan diferent del de Franco, que a Doña Carmen li recorda la Passionària. Però les paraules d'Eva que els arriben a través de la ràdio, calaran en la humil llar dels Doña, on Paca, la mare de Juana, i Valia, la seva germana, dissenyaran un pla per aconseguir el perdó de Juana i salvar-la de l'afusellament. Volen fer arribar una carta a aquella dona argentina que sempre parla dels pobres als seus discursos, per demanar-li que intercedeixi en favor de l'indult de Juana. El seu fill, el petit Alexis, escriu la carta que intentaran lliurar a la Perón: "Senyora Perón, van afusellar el meu pare i ara volen afusellar la meva mare".

Anar al contingut