TOTS ELS PROGRAMES

 • Pedralbes centre - capítol 13
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 13

  En Pau rep la visita d'una antiga amiga. La Teresa està una mica gelosa. En Víctor i la Jessica continuen discutint. La Magda posa un anunci per trobar l'home de la seva vida. L'Enric vol fer que les coses no vagin bé entre en Pau i la Teresa perquè ell no renovi el contracte com a director del centre.

 • Pedralbes centre - capítol 12
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 12

  La mare i els fills d'en Pau marxen de vacances. L'Enric vol que els empleats del centre treballin amb patins. Ell mateix cau patinant i perd la memòria per una estona. La Jessica vol deixar la botiga perquè la mare d'en Víctor pensa que ella se'n vol aprofitar. La mare d'en Víctor resulta ser una amiga de la Cloti i tots acaben fent les paus.

 • Pedralbes centre - capítol 11
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 11

  En Pau es molesta perquè l'Enric li diu que sortirà amb la Teresa. La Glòria pensa que el seu marit té una amant. En Pau i la Teresa discuteixen, però finalment fan les paus i van a casa d'ell, on es fan un petó.

 • Pedralbes centre - capítol 10
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 10

  La Jessica rep una oferta de feina d'un home que resulta ser l'ex-marit de la Teresa. La Cloti té un admirador. Dues noies estafen l'Enric prenent-li la targeta de crèdit. La Jessica i en Víctor discuteixen però acaben fent-se un petó. En Pau i la Teresa s'eviten.

 • Pedralbes centre - capítol 9
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 9

  En Pau es declara a la Teresa i li fa un petó mentre la seva mare els veu per l'aparador. La Cloti espera la visita d'una amiga a la qual ha dit que era la directora del centre. Tots els companys l'ajuden a fer-se passar per la directora davant de la seva amiga. La mare d'en Pau truca a la Teresa fent-se passar per una dona i dient-li que en Pau la deixarà com ha fet amb ella i amb d'altres.

 • Pedralbes centre - capítol 8
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 8

  És l'aniversari d'en Pau i el personal de les galeries decideix fer-li un regal. En Pau sospita que estan organitzant alguna cosa d'amagat seu i està ofès. Un atracador entra al despatx d'en Pau i l'amenaça amb una pistola.

 • Pedralbes centre - capítol 7
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 7

  En Pau està malalt i no pot anar a treballar. La Teresa està preocupada per ell. En Víctor i la Jessica continuen discutint. Hi ha un tall d'electricitat al centre i en Toni i la Jessica queden atrapats a l'ascensor. L'Enric rep a la filla del president del centre en lloc d'en Pau. La visitant fa que l'Enric demani disculpes a la Cloti i el Sebi pel tracte que els dóna. Una dona es posa de part a la botiga de la Glòria.

 • Pedralbes centre - capítol 6
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 6

  En David escolta una conversa entre l'Enric i una periodista, a la que ell li proposa un pla per enfonsar en Pau, però en David aconsegueix solucionar la situació ell sol. En Pau convida la Teresa a sopar a casa seva, però es presenta també la Paulina, la mare d'en Pau.

 • Pedralbes centre - capítol 5
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 5

  La Jessica descobreix que els pares del Víctor són els amos de la botiga i s'enfada amb ell. En Pau i la Teresa es queden fins tard a les galeries i tenen una aventura.

 • Pedralbes centre - capítol 4
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 4

  En Toni vol lligar amb una noia i li compra uns regals. En Pau descobreix que la Mariona va estar a les galeries el dia que no va anar a l'escola. En Pau contracta una empresa de seguretat i l'Enric vol que sembli un suborn; però en Pau ho descobreix. En Victor i la Jessica discuteixen; acaben fent-se un petó; però ella li dona una bufetada.

 • Pedralbes centre - capítol 3
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 3

  L'ex-marit de la Teresa va a veure-la a la botiga. La Mariona, que ha anat a les galeries, grava la conversa on diu a la Teresa que no li pagarà el que li deu. En Pau està preocupat perquè la Mariona no ha anat a l'escola. La Magda aten a uns japonesos que volen llogar un local.

 • Pedralbes centre - capítol 2
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 2

  La Cloti renya la Jessica per arribar tard a casa i aquesta s'avergonyeix de la seva mare, però en Pau fa que es reconciliïn. La Magda pensa que en Pau vol lligar amb ella i li explica a la Glòria. L'Enric els veu junts al despatx i els tanca amb clau per comprometre'ls.

 • Pedralbes centre - capítol 1
  Veure vídeo

  Pedralbes centre - capítol 1

  En Pau i els seus fills, David i Mariona, han arribat fa poc a Barcelona. En Pau comença la seva nova feina com a director d'un centre comercial. L'Enric, cap de Relacions Públiques, i la Magda, secretària, no pensen facilitar-li la feina. En Pau coneix a les persones que treballen al centre i intenta resoldre les situacions que se li presenten.